2777
2789

حاجی اگه من ننه بابام انقد بخاطر مدرسه ام خودشون درگیر میکردم الان یه دکتر مهندسی چیزی شده بودم😂۹ سال اول رو تو یه مدرسه بی صاحاب دولتی درس خوندم که هر اتفاقی بگی جلوی چشمم اتفاق افتاد انقد بی صاحاب بود یه دوربین نذاشته بودن به کل مدرسه

فقط واس سرویس بهداشتی معلما یکم خرج مکردن

بقیشم یه مدرسه ایم که جدیدا تصمیم داره واسه معلما آسانسور بزنه😑😂😂😂یه مشاور لعنت شده هم نداره دو تا مشاوره کنکوری بده

زیادی توجه کنیم بچه تحت فشار قرار میگیره اینجوری میشه که وقتی کنکور نتیجه نگرفت میره خودشو میکشه 

همه چی که درس نیست 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا 

چقدر مردم بفکر بچه هاشونن من نه کتاب تست داشتم نه مدرسه درست درمون. معلم بخدا درس نمیداد میومد میگفت یکی از رو درس بخونه تایم میگذشت رفتنی میگفت هفته بعد امتحان 😐

به پدر و مادرم میگفتم میگفتن بچه خودش بخواد میخونه توقع دانشگاه تهرانم داشتن ازم !

خود به خود وقتی مدرسه جو رقابتی نداشته باشه این موضوع برات بی ارزش میشه 

شاید پدر و مادرت به قدر کافی به این موضوع فکر نمیکنن ولی توکه باید ایندت برات مهم باشه

خود اموز کتاب و ... از سایتای اینترنتی یا حتی خرید مستقیم بگیر کار کن

بتونی کلاسم بری که خیلی عالی

عقب نمون و به خودت قول بده موفق باشی یا لاقل تلاشتو بکنی

الان کلت داغه با خنده میگی اینارو

پس فردا مدام از این گله میکنی که واسم کاری نکردن و به جایی نرسیدم 

اما خودت که مسئولی در قبال خودت 

بارونو دوس دارم🌱

پدرمادر ما اصلا نمیفهمیدن چندمیم .از کلاس دوم که باسواد شدیم خودمون میرفتیم کارنامه میگرفتیم و ثبت نام میکردیم

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

کاش همینقدر که به فکر درسشه 

به همین اندازه کلاسای مفرح و اموزشی هم شرکتش بده 

شخصیت افسرده جذابیتی نداره 

بچه از الان اد میگیره مهم نیس شرایط بده 

مدرسم بده زشته مهم درسمه

تو خود منی

ما ی نسلیم ک همه مثل همیم.

امکانات صفر 

توقعات  هزار.

تهشم میگفتن فلانی ن کتاب خریده نه کلاس رفته ن....ولی قبدل شده

تو چیت کمتره؟ در حالی ک همون فلانی خیلیم امکانات داشته و فقط ظاهرن چیزی نداشته!

🩵💙💙🩵
ما ی نسلیم ک همه مثل همیم.امکانات صفر توقعات هزار.تهشم میگفتن فلانی ن کتاب خریده نه کلاس رفته ن.... ...

واقعا ...

جوری میگه چرا پزشکی دندون نیاوردی انگار من مدرسه دولتی نخوندم بدون کلاس و کتاب درست حسابی..

واقعا ...جوری میگه چرا پزشکی دندون نیاوردی انگار من مدرسه دولتی نخوندم بدون کلاس و کتاب درست حسابی..

:)💔💔💔

برا همبن دلم میخواد خودم درس بخونم تا اگر روزی مادر شدم

درک کنم بچم چه نیازهایی داره و چه امکاناتی میخاد.

تحصیل کردگی مادر و پدر واقعن مهمه.

🩵💙💙🩵
2810