2777
2789
عنوان

تا الان حالم بد بود بابت تاپیک یه بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 23 پست
چه ربطی به دل داشتن داره.روزی عزار نفر میمرن.بری بیرون اگهی ترحیم زده .خب!!!نهایت یه ناراحت شدن.اما ...

عزیزم چه ربطی داره ؟ یهو یه عنوان پسرم مرد دیدم 😐😐😐😐😐 

من خودم پسر دارم باردارم هستم خب صد درصد میترسم و ناراحت میشم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا برا مردن یکی دیگه شما باید بترسی؟؟؟نعایت یه ناراحت شدن.

منظورم همونه استارتر هم حامله هست پس خیلی ناراحت شده

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
کلا این خانم باردار نباید بعضی چیزارو انجام بده عین این بره فیلم ترسناک ببینه و بگه خاک توسرشون چرا ...

اخه فقط باردارا ناراحت نشدن تو اون تاپیک 😐😐هممون ناراحت شدیم 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
کلا این خانم باردار نباید بعضی چیزارو انجام بده عین این بره فیلم ترسناک ببینه و بگه خاک توسرشون چرا ...

مگه از قصد دیدم ؟ داشتم تاپیک ها رو چک میکردم چشمم بهش خورد یهو 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون از قصد زدع؟؟؟اینجا برا تاپیک زدن.قرار باشه به همه فک کنی که کلا نباید تاپیک بزنیو...‌

خب بیشعور بوده که همچین تاپیکی زده دیگه همه هم براش گزارش زدن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40