امدم سن واقعیمو بگم 14/۱۵ همون 15سالمه البته کامل نشده حالا بیاین بد بگین بیاین مثلا من کوشولوهم هاهاهاهاهاهاهاها مگه چشه هان تاحالا بشه ندیدی خدافظ هههههه
همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
همین رفتارت نشون میده مناسب سنت نیست حرف گوش کن از کسی ک زخم خورده
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
ای بابا من مغزم مثل 100ساله هاست خاستم شبیه اپاراتیا باشم بابا🤣🤣فقد برو اپارات سکته میکنه اونا مغز ...
آپارات آره معلوم الحال زیاد داره فعلا درگیر بحران 15 و 16 سالگی خود پیر بینی هستی 😂💔 خودمم عین تو بودم اسمت چیه
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
جونگین چقده زیبا شده جرر چیک چیک بوم 🤣🤣استی نکنه تو استی هستی
اره
چیزی زدی احیانا😂😂
همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street
منم سنم ۱۵ ولی عقلم خیلی بیشتره 😂مشخصه مغزتم کوچیکه ک اینطوری حرف میزنی
من حدود یک سال زبان انگلیسی بصورت خودآموز میخونم و بیشتر از 2300 لغت رو با لهجه آمریکایی بصورت کاملا دقیق تلفظ میکنم که از ویدیوهای آموزشی استخراج کردم یعنی صرفا نرفتم لغت حفظ کنم ، مثلا وقتی تو مترجم گوگل و بینگ لغات تلفظ میکنم مترجم اون لغت رو تشخیض میده ولی یه مشکل خیلی بزرگی دارم اونم اینه دایره لغات خیلی گستردست ، وقتی یک ویدیو یا پادکست رو گوش میکنم 30 تا 40 درصد شاید متوجه بشم چون از لغات جدید استفاده میکنن که در دایره اون 2300 لغت نیست ، البته هر روز دارم با ویدیوهای جدید لغات جدید یاد میگیرم ولی چه مدت میشه این روش رو ادامه داد و اعتراف میکنم زمان خیلی زیادی نیاز داره