بچه ها من قصده جدایی دارم فقط نگران ماشین هستم که میتونم بگیرم یا نه مدت دو سال پیش شوهرم افتاد به جون من که وام ازدواج ثبت نام کن و ضامن از اشناهاش جور کرد خلاصه وام ازدواجم رو گرفتم مبلغ پنجاه میلیون از وام من رو برداشت برای اینکه بدهی داشت به کسی بده موند 120میلیون از وام و اندازه پنجاه میلیون هم من طلا فروختم گذاشتم رو این پول ماشین خریدیم و ماشین هم یه اسم خودم زد اقساط وام ازدواج و بیمه و هر چیزی که به ماشین مربوطه خودش میده الان میخوام جدا بشم چون اختلال روانی داره و نرمال نیست و اذیت میشم با اینکه ماشین به اسم منه میگه ماشین رو نمیدم چون مدارک و همه چی دست اونه و میخواستم ببینم میتونه ماشین رو نده با اینکه به نام من هستش و این پنجاه میلیونی رو که گفتم داد بدهی و برداشت رو میتونم قانونی پس بگیرم؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم وقتی سند ماشین به نام شما هستش حتی اگر مدارک دست ایشون باشه به دردشون نمیخوره فقط میخوان اذیتت کنن هرچه زودتر برو دادگاه شکایت کن تا ماشین رو بگیری
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"
نمیتونه ماشینو برداره و پس بگیرهمدارکشم اعلام سرقت مدارک کن دوباره صادر میشه
گفتم پیش خودم ادعا کنه تو دادگاه که اقساط وام رو میده و بیمه ماشین و اینا رو میتونه پس بگیره خب پس خداروشکر حداقل مهریه هم نگیرم ازش اینو برمیدارم و میرم
سلام عزیزم به نظرم بهتر با یک وکیل مشورت بکنی شاید نیاز باشه که اقدام حقوقی انجام بدی، من یکی از دوستام مشکلی مشابه شما رو داشت، بعد از 4 ماه زندگی متوجه شد شوهرش به شیشه اعتیاد داره، تا درخواست جدایی کرد شوهرش ماشین و خونه این بنده خدا رو تصرف کرد، دیگه وکیل گرفت و شکایت کرد تونست بگیره همه چی رو از اگر اشتباه نکنم وکیلش خانم رحیمیان بود سمت تهرانسر اگر خواستی باز دقیق میپرسم ازش.
سلام عزیزم به نظرم بهتر با یک وکیل مشورت بکنی شاید نیاز باشه که اقدام حقوقی انجام بدی، من یکی از دوس ...
چه تبلیغ ریزی😉
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"