2777
2789
منم ۷ کیلو تا وزن ایده الم مونده اما کم اوردم نون رو برنج و چیزای خمیری رو خیلی کم کردم شیرینجاتم ...

چقد کم کردی 

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد کم کردی

من همت نکردم  وگرنه خیلی کم میکردم ۷۸ کیلو بودم قدم ۱۶۰   الان ۶۵ هستم میخام حد اقل تا ۶۰ برسم  گاهی شیطون گولم میزنه پرخوری میکنم یا وقتایی ک مهمون داریم رعایت نمیکنم رژیم من عشقیه هر وقت عشقم بکشه میخورم😂😂😂

من همت نکردم وگرنه خیلی کم میکردم ۷۸ کیلو بودم قدم ۱۶۰ الان ۶۵ هستم میخام حد اقل تا ۶۰ برسم گاهی ...

چون اضافه وزنه کم بوده برا من ۳۰کیلوعه دکترم گف احتمال سکته قلبی داری.  هنوز۲۰سالمه. برگام ریخت برا همین سفت چسبیدم ۹۳ام

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
چون اضافه وزنه کم بوده برا من ۳۰کیلوعه دکترم گف احتمال سکته قلبی داری. هنوز۲۰سالمه. برگام ریخت برا ...

قدت چنده گلم؟؟؟ اره برای سلامتیت هم ک شده رژیم بگیر اولش سخته بعدش عادی میشه  انشالله بتونی گلم وقتی ک خیلی گشنت شد فکر این یه باربی خوش اندام میشی رو بکن دیگه دلت نمیره رو هر چیز😎😎😎

قدت چنده گلم؟؟؟ اره برای سلامتیت هم ک شده رژیم بگیر اولش سخته بعدش عادی میشه انشالله بتونی گلم وقتی ...

۱۶۱ امیدوارم🤦‍♀️😂