2777
2789
عنوان

اینقدر بدم میاد بعضیا زل میزنن ب آدم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایی خیلی مسخرن یمدت لباسفروشی کار میکردم یه روز یه زنی همراه بچش اومد پسره بوردسفید خوشگل زل زده بود بهم میگفت موهات چ قشنگه اون زمان موهام صورتی و بنفش بود منم تشکر کردم و نگاش میکردم دیدم میگه بهم زل نزن بدم میاد خندیدم رفت

ما یه معلم مرد داشتیم بخدا وسط درس که داشت رو تخته مینوشت برمیگشت زل میزد یه مدت طولاااانی نگام میکرد

خیلی معذب میشدم نمیدونستم نگاه کنم یا نکنم چیکار کنم چون همزمان داشت درسو توضیح میداد نمیدونستم چیکار کنم

بعد یبار همزمان که زل زده بود بهم، دوستم از پشت با پا میزد از صندلی اروم میگفت چقد نگات میکنه کراش زده روت منم بزووور خندمو نگه داشته بودم کم مونده بود منفجر بشم😂😂

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
اگه سرمو آورده بودم بالا نگاش میکردم از خنده منفجر میشدم🤣من کسی بهم زل بزنه خندم میگیره مخصوصا این ...

😂 واقعا؟ خب بهش میخندیدی

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

2810