2777
2789

میدونی دانشگاه آزاد اهواز چطوری ثبت نام کنیم؟ 

بدون کنکور و این چیزا

میخوام برم مشغول ب درس شم بعد کنکورمو بخونم

فقط دلم میخواد از این خونه برم

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا

چون سالی ک ما کنکور قبول شدیم یکی دوستامون رفت ارایشگری 

ما درس خوندیم اون کار کرد تو یکی از عمارت عروس شهرمون خودشو جاانداخت الانم بااین سن سالن خودشو داره

ماهم یه مدرک دستمون گرفتیم بدون هیچ مهارت و هیچ کاربردی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️

سلام عزیزان من دوره صفر تا صد خیاطی اورانیوم زرین رو دارم ک کاملترین اموزش خیاطی مبتدی و تمیز دوزی هستش قیمت اصلیش میلیونیه من میدم ۱۵۰ تومن میتونی تهیه کنی اگه دوست داشتی عالیه یعنی سرچ کنی متوجه حرفم میشه

خواستی بیشتر نمونه بفرستم برات تلگرامم پیام بده trnm230

بخدا ۱۵۰ پولی نیست در برابر قیمت اصلیش اما ی گره از کار من باز میکنه❤️

خیاطیخوبیش اینه جدا از اینکه میتونی مشتری بگیری میشه برای خودت و اطرافیان هم بدوزی

دانشگاه بستگی داره که دانشگاه و رشته ای

اکه رشته و دانشگاه خوبه، قطعا دانشگاه 

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
اره دقیقا

به جز فرهنگیان و علوپزشکی و اونا که مهاجرت میکنن

از دم مهارت

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔دست خودته محیط جدیدو بهشت یا جهنم کنی برای خودت هر چی زودتر حرمتا بره زودتر جهنم میشه...رشد /M.E

حرفت مثه این کع آدم به آب نیاز داره یا نون؟ هر دوش نیازه مدرک گرفتی بدون مهارت میشه کار کرد؟ مثلا رشته کامپیوتر مدرک گرفتی برا برنامه نویسی باید بری کلاس های مختلف آموزش ها گوناگون ببینی ، در مورد بعضی از رشته حرفاتون صدق نمیکنه

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

میدونی دانشگاه آزاد اهواز چطوری ثبت نام کنیم؟ بدون کنکور و این چیزامیخوام برم مشغول ب درس شم بعد کنک ...

برو بپرس از دانشگاه آزادش . یا برو تو سایتش 

ثبت نام هاش شروع شده 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱