2777
2789

سلام

الان که جواب های انتخاب رشته اومده من تو دولتی بهداشت محیط قبول شدم و توی آزاد مامایی حالا موندم کدوم برم. برم مامایی که رشته بهتریه و به خاطرش هزینه کنم یا برم دانشگاه دولتی و خوابگاهی بشم و بهداشت محیط بخونم

اگه در این مورد نظری دارید ممنون میشم کمک کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهداشت محیط بازار کار زیاد نداره ولی خب مامایی هم اگه شهر خودت نباشی کلی خرجت میشه

نه مامایی آزاد شهر خودمه ترددی میشم ولی بهداشت محیط سه ساعت فاصله هستش و خوابگاهی میشم

آخه میگن بهداشت محیط کار نداره و اگه باشه محیطش مردونس

بهداشت حرفه ای اونطوره نه بهداشت محیط بهداشت محیط محل کار بیمارستان یا بهداشت هاست 

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

من بین حسابداری روزانه و مامایی آزاد موندم 

حسابداری هزینه اش کمتره شهرشم نزدیکه راحت میتونم رفت و آمد کنم با خانواده 

از اون طرف مامایی میگن بهتره ولی آزاده هزینه داره شهرشم دوره هرچند اونجا فامیل داریم ولی خب مثل خانواده نمیشه تازه میان بیشتر فضولی میکنن تو کارم 

من نیز تو همین گزینه گیر کردم 🗿ولی بهداشت دولتی خوبه اگه به مامایی خیلی علاقه داری و از پس هزینه ها ...

دفیقا فوبیا راه دور دارم و از خوابگاه بدم میاد ولی خب حیفمم میاد دولتی از دست بدم

آخه میگن بهداشت محیط کار نداره و اگه باشه محیطش مردونس

کتاباتو نمیدی من 😟

تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

2810