2777
2789
من مامایی خوندم، فیلد کاریش زیاده. الان یه سال و خورده ای هست تو نوبت طرحم اما این یسال بیکار نبود ...

میگن که استخدامیش تو بیمارستان خیلی کمه و مطب زدن هم راحت نیست درسته؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کارشناسی ارشد حقوق هستم نظرمن روبخوای مامایی بهتره از وکالت چیزی درنمی‌آید همه پشت کنکور وکالت مو ...

من روانشناسم، درامدم هم خوبه، اما همیشه یکی از حسرتام اینه چرا وقتی سال کنکور حقوق شبانه میاوردم نرفتم، اقوام ما هر کس حقوق خونده درامدش عالیه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
میگن که استخدامیش تو بیمارستان خیلی کمه و مطب زدن هم راحت نیست درسته؟

استخدامش هم سهمیه میخواد که ندارم 

ازمون سخت و محدودیت سنی هم داره 

مطب هم   دو سال سابقه کار تو بیمارستان داشته باشی و یه سرمایه برای افتتاح مطب 

بستگی داره به تلاشت. دوستم رفت کاشت مو الان ماهی 40 به بالا داره اما بخش لیبر طرحی ها ماهی حدود 11 ت ...

ببخشید میشه از دوستتون بپرسید چطور رفت کاشت مو اخه فک میکردم فقط پزشک زیبایی میتونه