2777
2789
عنوان

لطفا لطفا به دادم برسید مدرسه دخترم باعث شد

| مشاهده متن کامل بحث + 51645 بازدید | 351 پست
زیر نظره فوق تخصص روانپزشکه و ریتالین میخوره گلم فقط تو کلاس اینطوره همه جا عالیه و معلمای کانون بشد ...

میدونم چی میگی عزیزم من خودم هم بچگی هام درسم عالی بود ولی به خاطر نوعی از بیش فعالی عدم توجه و تمرکز داشتم تا دوران دبیرستان ولی خب چون نمیدونستیم این یه مشکله من هیچ وقت دکتر نرفتم سعی کن بهش دارو ندی این داروها اصلا خوب نیست جایی پیدا کن که با روش های دیگ به جز دارو درمانش کنن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر من دولتی از همه بهتره.خرج رو هم باید از دبیرستان به بعد بکنی واس بچه .

دختر من غیردولتی می‌ره خیلی راضی ام محیط شادی داره دخترم عاشق مدرسه رفتنه گمون نکنم اگر تو مدارس دولتی بود آنقدر اشتیاق نشون میداد

بنظرم منم دولتی عالیه 

من پسرم از کلاس اول تا سومش دولتی بود واقعا راضی بودم الان واسه چهارمش گذاشتمش غیرانتفاعی بخاطر معلمش ک خیلی تعریفشو شنیدم امااااا فقط امسال . انشاالله سال دیگه باز میذارمش دولتی رقابت تو مدرسه دولتی هم خیلی بالاست من پسرم با دوستاش رقابت داشت تو دولتی شش نفر بودن با پسرم دوست بودن و زرنگ خیلی خوب بود . اینجا غیرانتفاعی فقط پسرم و ینفر دیگه زرنگ کلاسن و رقابت  بنظرم خیلی کمه این حس رقابته خیلی واسشون شیرینه و بیشتر ترقیبشون میکنه ب درس

خدایا ااااااااااا شکرت
بله دارم متاسفانه چون خودم سمپادی بودم و عاشق درس الان دلم میخاد بچم مث خودم باشه میدونم اشتباهه بچم ...

چقدر منی

منم سمپادی بودم و آخرش هیچی نشدم

همه عقده هامو سر بچم در آوردم

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

یعنی چی سفید داده؟؟؟اگر میگفتی ۱۷ـ۱۸ شده به جای ۲۰، اون از سر و صدا می‌تونست باشه. که چاره شم این بو ...

گلم میگم رتبه اورده تو مسابقات ریاضی 

تابستون سطح زبان و ریاضیش چنان بالا بود ک با بچه های ۱۰ تا ۱۲ ساله سطح بندی شد 

الانم کانون میره از هر ۲۵ سوال نهایت یکی رو جواب نده 

خود روانپزشکش ک مشاورشم هست دهنش باز مونده بود که چطور ۴ + ۵ رو جواب نداده 

بچم جمع ۲ و ۳ رقمی رو ذهنی حساب میکنه چون چرتکه هم رفته 

اصلا نمی‌دونیم علت چی بوده 

میگه نمیتونم صدای کلاسو تحمل کنم معلم نمیتونه ساکتشون کنه 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
بنظرم منم دولتی عالیه من پسرم از کلاس اول تا سومش دولتی بود واقعا راضی بودم الان واسه چهارمش گذاشتمش ...

عزیزم عوض کردن  مدرسه بچه رو اذیت نمیکنه،بچتون راضیه

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

چقدر به بچه ی کلاس دوم سخت گرفتی نذاشتی از تابستونش لذتی ببره 

بچه کلاس اول فقط الفبا رو بلد باشه و اعداد رو 

این مسابقه و خانه ریاضی و....

چند وقت دیگه از شدت استرس همه چیز رو رها می‌کنه 

الآنم با پدرش برو مدرسه محکم حرف بزن بگو میخام کلاسش عوض بشه 

مدرسه دولتی هم به ساز والدین میرقصن اینجا که غیرانتفاعیه

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بله دارم متاسفانه چون خودم سمپادی بودم و عاشق درس الان دلم میخاد بچم مث خودم باشه میدونم اشتباهه بچم ...

الان بچه کلاس اولی کانون میخواد چکار؟

بچه ای ک‌عدم‌تمرکز داره نمیتونه ازمون کانون رو بده

تو خودت برو مشاور. حالا مثلا سمپادی بودی چکار کردی ک میخوای بچه ات پاش رو جای پای خودت بذاره؟

اقا از من ک سواد روانشناسی ندارم مشاور تحصیلی نیستم اینو گوش کن. ابن بار ک برگه اورد بل خنده بگو عه ننوشتی

اصلا انگار نه انگار. خودتو بزن اون راه ک عین خیالت نیست. بعد ک ی بار سر حال بود بگو میخواستم جواب این سوالو بنویسم یادم نمیاد خانم تون حل نکرد یا تو بلدی کمکم کنی. ببین چکار میکنه. اگ نوشت بگو متوجه نشدم ببین توضیح میده یا نه

اگر دست و پا شکسته ام جواب داد مطمئن شو ک ایراد از خودته

دو هفته ولش کن. ببین درس خویه سمپاد خوبه ولی معمار سلامت روان بچه است. بخاطر دو تا نمره تو بچه ات رو داری نابود مبکتی

دختر من غیردولتی می‌ره خیلی راضی ام محیط شادی داره دخترم عاشق مدرسه رفتنه گمون نکنم اگر تو مدارس دول ...

والا جفت بچه های من دولتی میرن و من به شدت راضیم با اینکه هر کدوم کلاسشون ۳۰ نفر بیشترن خیلی هم مدرسه رو دوست دارن 

2810