2777
2789

براتون درست درومد؟ 

من و دوتا از دوستام گرفتیم با توجه به شرایطمون به نظر درست میومد 

شما تجربه کردین درست بوده؟

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

چطور باید برامون پیش بینی کنه؟

برنامه ای باید نصب کنیم؟

دوتا خواسته ازتون دارم:۱.برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو۲. برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه چیه

تو تلگرام سوالت میپرسی درمورد آینده  برات فا ل میگیره مدلای مختلف

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
چطور باید برامون پیش بینی کنه؟برنامه ای باید نصب کنیم؟

نه تو تلگرامه هر سوالی داری میپرسی حتی اسم طرف میتونی بگی بهش جوابت میده 

نه تو تلگرامه هر سوالی داری میپرسی حتی اسم طرف میتونی بگی بهش جوابت میده

حالا منی ک تل ندارم چیکار کنم

فیلتر شکن نذاشتم

دوتا خواسته ازتون دارم:۱.برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو۲. برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه
و جالب من تلگرام ندارم یعنی قند شکن ندارم با چی وصل میشی

من با پرو. کسی وصل میشم 

حالا منی ک تل ندارم چیکار کنمفیلتر شکن نذاشتم

تو تلگرام فقط منم مال امروزم گرفتم وگرنه براتون میپرسیدم

https://t.me/FaalHoosh_bot?start=59226085

بچه ها اگه کسی گرفت نظرش بگه درست بوده براش یا نه

اعتقاد ندارم درست باشه ولی برا سرگرمی خوبه ، چجوری میتونم بیارم رباتشو؟😂

این لینکش اگه گرفتی بگو برات درست بوده یا نه

2810