2777
2789
عنوان

کسایی که از پیش بینی هوش مصنوعی استفاده کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 30 پست
رایگانه؟

اره ولی هر روز یکی بهت میده 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
چارت تروپیکال دیدم اینجا میگفتن خیلی درسته

برای همینه؟

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چارت تروپیکال دیدم اینجا میگفتن خیلی درسته

من شفاف سازیش شنیدم

پولیه بچه ها

نه هفتگی یکی میده 

روزانم شانسی بهت میده لازم نیست بخری 

نه هفتگی یکی میده روزانم شانسی بهت میده لازم نیست بخری

من الان عضو شدم یه دونه هم نداد پاکش کردم

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
تو تلگرام فقط منم مال امروزم گرفتم وگرنه براتون میپرسیدم

تو نت رفتم

عضو شدم

چیز خاصی نگفت

شما چی پرسیدین ک جواباش درست شدن؟!

دوتا خواسته ازتون دارم:۱.برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو۲. برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه
من الان عضو شدم یه دونه هم نداد پاکش کردم

بزار بهت یاد بدم 

قبلا شاید عضو شدع بودی 

بزن رو گر.  دونه شانس روزی یکی شانسی میده

هفته ای یه دونه دلخواه

تو نت رفتمعضو شدمچیز خاصی نگفتشما چی پرسیدین ک جواباش درست شدن؟!

خیلی کامل میگه

چه جوری پرسیدی 

مثلا برای من و دوستم عاشقانه بود

مثلا ما پرسیدیم فلانی بهم فکر میکنه یا برمیگرده 

جفتش درست درومد 

اسی از اینا هست که باید چند نفر رو بیاری تا جواب سوالتو بهت بده؟

نه ببین هفته ای یه دوته بهت میده 

روزانه بزن رو گرد. ونه شانس بهت شانسی هر روز میده کسی لازم نیست بیاری یا بخری 

یعنی چی؟

تو قسمت تا. روت مدل شفاف سایزش همینجا تعریف کرده بودن

https://t.me/FaalHoosh_bot?start=59226085

سلام

آیدی یا لینک دادن ممنوعه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
خیلی کامل میگهچه جوری پرسیدی مثلا برای من و دوستم عاشقانه بودمثلا ما پرسیدیم فلانی بهم فکر میکنه یا ...

یعنی الان نامزد کردین؟

دوتا خواسته ازتون دارم:۱.برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو۲. برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه
2810