2777
2789
عنوان

کیا بلدن زیتون شور درست کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 24 پست
خب تلخیشو با چی میگیرید؟

هروز یک بار ابش عوض کن تا چهار پنج  روز اینکارو ادمه بدی تلخیش میره . زیتون شکسته رو  داخل یه دبه بریز و هروز ابش رو عوض کن تا تلخیش بره معمولا چهار پنج روزه میره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا خوب چهار یا پنج روز هروز ابش رو عوض کنی تلخیش میره دیگه سرکار چیه

الان اسی و دوتاکاربر دیگه رو ببین اسی۸ روز اون یکی ۳ هفته گذاشته هنوز تلخیش نرفته بعد شما میگی ۴ ۵ روزه تلخیش میره واسه این گفتم سرکارم گذاشتی

الان اسی و دوتاکاربر دیگه رو ببین اسی۸ روز اون یکی ۳ هفته گذاشته هنوز تلخیش نرفته بعد شما میگی ۴ ۵ ر ...

اگه بشکنید مثل پسته دهنش باز باشه و دانش درنیومده باشه تلخیش میره 

شما متوجه نشدید اسی فقط با جاقو خط انداخته و اون یکی بدونه اینکه بشکنه درسته گذاشته تواب؟ 

اگه بشکنید مثل پسته دهنش باز باشه و دانش درنیومده باشه تلخیش میره شما متوجه نشدید اسی فقط با جاقو خط ...

میشه درخودست دوستی بدم قبول کنی صحبت کنیم شرایط خرید زیتون و بهم بگی یا شماره بدم نمونه برام بفرستی چندبار خریدم اون چیزی نبوده که میخواستم یعنی انگار هرچی ازهرنوعی مونده بوده قاطی کردن فرستادن ی دست و ی نوع نبود