2777
2789

انقدر دلم میخاست بگیرم که حاضر بودم نصف وسایلشو نگیرم ولی گهواره برقی رو بگیرم وقتیم گرفتم کلی ذوق داشتم که قشنگ میزارم روش کنارم میخابه منم به کارام میرسم یا اینکه بعنوان تخت کنار مادر استفاده میکنم

اما اومدم تو نی نی سایت سرچ کردم دیدم همه بد میگن میگن تا سه چهار ماهگی به درد میخوره و یا اصلا به درد نخوره😭😭و همش تبلیغاته

الانم انقدررررر حالم بده بخدا دلم میخواد بشینم گریه کنم 

گهواره برقی ماستلا گرفتم ۶ تومن بنظرتون واقعا بی ارزشه؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

نمیدونم من که نداشتم .ولی تو تبلیغات دیدم اندازه اش کوچیکه همون فوقش ۵ یا ۶ماه بتونی بزار بعد اون بچه موقع خواب میچرخه خطرناکه اصلا میفته از روش

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�

قبلش سرچ می کردی

من که یک شب هم بدردم نخورد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

خب گریه داره؟ تو تا هر وقت شد استفاده اش کن بعد بزار دیوار بفروشش

اینقد دهن بین نباش

اگ بدونی سر نی نی لالای من چقدر از مادرشوهرم تیکه شنیدم پول نداشتم بخرم سر لباس و ..و...

2810