2777
2789
عنوان

طبقه پایین مادر شوهر

182 بازدید | 8 پست

خانما یه سوال ، من یه ساله عقد کردم سال بعد عروسیمه پدر شوهرم ساختمون سازه نامزدم تو یکی از ساختموناش شریکه دارن میسازنش ، نامزدم میگه قراره طبقه اول ما زندگی کنیم طبقه چهارم پدر شوهرم اینا، طبقه سومم عمو کوچیکم ، بنظرتون قبول کنم؟ فعلا خونه رو دارن میسازن ، چجوری به نامزدم بگم خوشم نمیاد با مادر شوهرم اینا یه ساختمون باشیم ، چون مادر شوهرم هم فضوله هم تند تند دعوا می‌کنه با شوهرش میدونم همش قراره پدر شوهرم بیاد رو سر ما آوار شه از دست زنش

با شوهرت صحبت کن بگو دور باشیم بهتره خدا نکرده اختلاف به وجود میاد 

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا بده تو یه ساختمون و نزدیک بودن به خانواده حالا فرقی نمیکنه خونواده خودت باشه یا شوهرت کلا درگیری همش حرفای خاله زنک بازی و اوقات تلخی ،اگ شرایطش رو دارین اونجا زندگی نکنین

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خاه یا ناخاه رفت وامد خانواده شوهرهست باید عادت کنی فقط خیلی سراین مسئله گارد نگیر سعی کن باارامش باهمسرت صحبت کنی

منم انقدر تلاش کردن باخودشون باشم الهی خیرببینه همسرم و برادر شوهرم اصلا قبول نکردن چون خانواده فضول و بی فکر خودشونو میشناختن الانم اجاره ایم خداروشکر میگذرونیم ولی همسرم حاظر نیست اذیت شم باخانوادش زندگی کنم خانواده شوهر فضول رومخ دخالتگر بی فکر بیشعور واقعا زندگیو سخت. میکنه الانم بیان سربزنن بزور تحملشون میکنم 

بخدا عذاب میکشی‌هیچ جوره فکر‌نکن زندگی راحتی داری هرروز‌دخالت چرا خرید کزدی چرا نون نخریدی چزا صدای موزیک بلنده چرا دوستات میان چرا غذات سوخت ی شب خونه نرید زنگ میزنه کجایید چیکار‌میکنید خونه کی‌رفتید ی شب با شوهرت دغوات بشه صدات بره بالا میاد یقه ات رو میچسبه یا توقع داره مهمون براش میاد بری‌کلفتی عید میشه بری خونه تکونی شب‌چله میشه بری‌مهمون داریش همش‌خونش باشی دکتر میخواد بره ببریش خرید داره بخری ببری براش مریض میشه بری پرستاریش سوپ بپری اخرشم‌ایراد میگیره دوروز دیگه هم پادرد میشه جارو بری بزنی همش...

ی روز‌دختر خاله ای دوستی کسی ییاد بخوایین راحت باشید میاد سر زده زهرمارت میکنه بخدا من مادر خودم نزذیکمه هی سرزده میاد از دلسوزی میادا ولی ببینه ماشین شوهرم خونه اس زنگ میزنه چرا خونس چرا سرکار‌نرفته چزا چیشده فلان شوهرم میگه مارو چک میکنع؟؟