2777
2789

چرا باید ی نفر اون همه خوشگل باشع

موهاش پرپشت باشه 

پوستش صاف

ی نفرم مثل من موهای زشت پوست جوش جوشی داشته باشه که هر ماه خدا تومن هزینه می‌کنم بازم مثل اون نمیشع!!!!!

تو خودتو دوست نداری میخای خدا دوست داشته باشه؟شکرگذار باش 

اینجوری نگو خدا یه جایی هواتو داره ک فکرشو نمیکردی

من یگانم دختر ته تغاری تابستون متولد83 دانشجو و پشت کنکوری 👀📚کاربری شهریورجانان و راحیل31320 هسدم  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

برو خداتو شکر کن سالمی پات بیمارستان نیس ظاهر درست میشه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

اونی که مو و پوستش خوبه داره خداتومن خرج میکنه من اطرافم ندیدم ادمی بدون خرج کردن پوست و مو سالمی داشته باشه

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
تو خودتو دوست نداری میخای خدا دوست داشته باشه؟شکرگذار باش اینجوری نگو خدا یه جایی هواتو داره ک فکرشو ...

آقا من ظاهر خوب میخوام 

برا دختر ظاهر مهمه 

نه اخلاق مهمه نه کار نه پول نه تحصیل

ببین همه رو دارم ولی قیافه ندارم

امکان نداره هزینه کنی و خوب نشه. بدترین مو و پوستم با کراتین و مکمل گرون اوکی میشه. چی زدی و خوب نشد؟

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
2810