2777
2789
عنوان

خدا اصلا عادلانه نیست واقعا دیگه دوسش ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 21 پست
آقا من ظاهر خوب میخوام برا دختر ظاهر مهمه نه اخلاق مهمه نه کار نه پول نه تحصیلببین همه رو دارم ولی ق ...

خب به خودت برس از شکمت بزن به پوست و موهات برسس

اعتماد  ب نفستو ببر باالا 

از ادمایی که حس ناکافی بودن بهت میدن دوری کن

من یگانم دختر ته تغاری تابستون متولد83 دانشجو و پشت کنکوری 👀📚کاربری شهریورجانان و راحیل31320 هسدم  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونی که مو و پوستش خوبه داره خداتومن خرج میکنه من اطرافم ندیدم ادمی بدون خرج کردن پوست و مو سالمی دا ...

نه عزیزم بعضی چیزا ژنتیکی هست

مثل جوش نزدن

مثل موهای پرپشت داشتن 

امکان نداره هزینه کنی و خوب نشه. بدترین مو و پوستم با کراتین و مکمل گرون اوکی میشه. چی زدی و خوب نشد ...

مگه میگم خوب نشده؟

من هر ماه میرم متخصص پوست دارو مصرف می‌کنم پی آر پی می‌کنم

صد در صد بهتر شده 

ولی ول کنم باز برمیگزده 

ولی باز هم پوست و موهام اون قدر ها عالی نیست در حد اون نیست فقط خوبه !

2805
نه عزیزم بعضی چیزا ژنتیکی هستمثل جوش نزدنمثل موهای پرپشت داشتن

جوش زدنت که واسش میتونی صبحا عرق کاسنی و شاتره با خاکشیر بخوری من خوردم دیگه جوش نزدم یبار تست کن 

اما خدا همه را کامل نیافریده پسندیده نیست واسه چیزی که درمان میشه کفر بگوید خدایی نکرده سلامتتو ازت میگیره

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
جوش زدنت که واسش میتونی صبحا عرق کاسنی و شاتره با خاکشیر بخوری من خوردم دیگه جوش نزدم یبار تست کن ام ...

من درمان می‌کنم

هر ماه واقعا کلی هزینه می‌کنم

ولی خوب واقعا تو این دوران و دانشجویی این همه هزینه کردن خسته کننده میشه

ی ماه ول کنم هم کچل میشم و هم جوش میزنم

تازه با این همه هزینه بازم زشتم