2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10859 بازدید | 1150 پست
@niniyar_5 سلامتازه عضو شدن فقط ۱ پست دارن.ممنون

چون اسمش خوب نبود عوض کردم وگرنه همین یه روز هم عضو بشن اسمشون خوب باشه اصلا تغییر نمیدم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
چون اسمش خوب نبود عوض کردم وگرنه همین یه روز هم عضو بشن اسمشون خوب باشه اصلا تغییر نمیدم

ممنون

🦋🦋🦋

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خسته نباشید 

من چند روزه می خوام امضام رو تغییر بدم ولی ارور میده 

چی کار باید بکنم؟ 

@niniyar_5    

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘
سلام خسته نباشید من چند روزه می خوام امضام رو تغییر بدم ولی ارور میده چی کار باید بکنم؟ @niniyar_5

سلام مشکل فنی داره باید صبر کنین تا درست بشه معلوم نیست کی درست میشه

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام مشکل فنی داره باید صبر کنین تا درست بشه معلوم نیست کی درست میشه

نی نی یار خودت میگی سوال دارین تگ کنین ولی بعدش پاسخگو نیستین زشته بخدا قبلا خیلی شما و نی نی یار سه رو دوست داشتم ولی حالاچی…

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

نی نی یار خودت میگی سوال دارین تگ کنین ولی بعدش پاسخگو نیستین زشته بخدا قبلا خیلی شما و نی نی یار سه ...

من از 5 امدم تگی از شما ندیدم

من از 5 امدم تگی از شما ندیدم

یعنی قبل پنج باشه هیچ تگی برای شما نمیاد؟؟ توی تاپیک گپ مپ تگتون کردم راجب اوضاع سایت سوال کردمم😭😭💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

یعنی قبل پنج باشه هیچ تگی برای شما نمیاد؟؟ توی تاپیک گپ مپ تگتون کردم راجب اوضاع سایت سوال کردمم😭😭 ...

نه من 5 میام از همین 5 اعلانامو می بینم

نه من 5 میام از همین 5 اعلانامو می بینم

یا خود خداااا😕😂😂اوکیه 🙇🏻‍♀️❤️

توروخدا ی کاری کنید برا سایت هیچکاری نمیتونم بکنمم مرسی:)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا خود خداااا😕😂😂اوکیه 🙇🏻‍♀️❤️توروخدا ی کاری کنید برا سایت هیچکاری نمیتونم بکنمم مرسی:)

برای امضا اینا مشکل فنی داره عکس زودتر درست میشه ولی امضا معلوم نیست کی درست بشه

سلام . آخراسم منم خوب نیس میشه یعنی ۱۴۰۱ رو برداشت؟

سلام نه اگر تازه عضو شده باشین میشه ولی بد هم نیست اون کاربر کلا اسمش خوب نبود

نی نی یار من تازه ثبت نام کردم نمیدونم چه غلطی کردم نام کاربریم شد شماره موبایلم توروخدا پاکش کن شوه ...

نگران نباشین فقط من دیدم و حذفش کردم

چی بذارم اسمتون رو؟

نمیشه