2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10873 بازدید | 1150 پست
سلامخودشون باید به niniyar_3 یا niniyar_5 بگین.🟡🟠🟡🟠🟡🟠🟡🟠🟡🟠🟡🟠🟡🟠🟡🟠🟡🟠🟡🟠۳ تا نی نی یا ...

چجوری بگم 

وقتی تگ نمیشن😑

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

خوانواده با گرفتن خوابگاه موافق نیستن یکم مذهبی هستن ولی من نمیخوام هی از خونه تا دانشگاه هر روز برم و بیام 

حالا اگه بگم خوابگاه بدن، خوانواده جلو مسئول هی کاری میکنن که خوابگاه به من ندن 

میشه لطفا کمک کنید چطوری رفتار کنم که از مسئولش خوابگاه بگیرم ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا این حذف تاپیکو یه فکری ب حالش کنید 

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

نی نی یار میشه اولین صفحه تاپیک های منو حذف کنی

اگه فقط یه روز یه روز دیرتر میومدم میشه سه سه سه 🥲     هعی من اگ از این فکرا داشتم الان داشتم پادشاهی میکردم اهای کسی ک با نظراتم مخالفی خوب مخالف باش😊          دیگه خیلی حرف توهم نخون میگم نخون های با توام حرف گوش نمیدی نه خوب گوش نده 😬 من چیکارت کنم 🤷‍♀️       خود درگیر هم خودتونید من دخمل خوبیم 😌🤞
سلاماسم من سخت تگ میشه

سلام اگر بخوام درست کنم دیگه نمیشه ستاره ها و کشیدگی اسمتون رو گذاشت و ساده میشه مشکلی نیست؟

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
@گلبانو21@لیموشیرین21@سایه1403@ابر_کوچکنی نیار اسمشون تگ نمیشه که بخوام بگم بیان اینجا لطفا درست کنی ...

نمیشه چون ممکنه عدد اسم بخواد تغییر کنه مثلا گلبانو21 انگلیسی داریم ایشون باید اسمش بشه گلبانو211 بعد ممکنه بگه چرا تغییر کرد برای همین حتما باید خودشون بیاد و قبلا برای کسانی رو که دوستاشون گفتن درست کردم و طرف به من پیام داد که چرا اسمم تگ میشه من از قصد عدد فارسی گذاشته بودم کسی نتونه منو تگ کنه بعد من که رفتم دوباره اسمشو مثل اول کنم دیگه یکی اون اسم رو گذاشته و دیگه نمیشه اسمشو تغییر بدم کلی ناراحت شده بودن اینم یک مشکل هست برای همین میگم هر کس میخواد خودش باید درخواست بده

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
خسته نباشین ❤️چند نفر دیگه هم تگشون کردن ولی باز تگ نمیشن آخه تگم نمیشن که برم بهشون بگم بیاین به شم ...

تو تاپیکی که با هم هستین پستشو ریپلای کنین بگین

چجوری بگم وقتی تگ نمیشن😑

توی تاپیک های خودشون یا جایی آن ها رو دیدین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلاماسم من سخت تگ میشه

سلام

راحته.

🔵 اول@

🟠 بعد پر_پی

بعد اسمتون توی لیست میاد.

@*_پر_پیـــــــــن_*    

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.