2777
2789
عنوان

کسانی که اسمتون تگ نمیشه بیایید درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10808 بازدید | 1146 پست
نمیدونم تگش کنین شاید پیام نمیره واسش

سلام

🟥 قسمت تیکر هم خیلی وقته خرابه نه میشه گذاشت نه حذف کرد.

🟨 قسمت سرچ هم از اول آبان خرابه.

الان فقط سرچ ماه پیش و هر زمانی کار می کنه.

❌️ ساعت پیش

❌️ ۲۴ ساعت پیش

❌️ هفته پیش

✅️ ماه پیش

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم تگش کنین شاید پیام نمیره واسش

سلام

خصوصی براتون پیام گذاشتم.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلام عزیزم خسته نباشیداین تاپیکای درخواست دوستی بشدت زیاد شده

سلام بله من دارم به همشون تذکر میدم و تاپیک رو می بندم 

اصلا ممنوعه

بعد میان میگن فلانی تو خصوصی حرف بد زده خب چرا قبول کردین درخواست کسی رو نمی شناسید؟

یا میان میگن فلانی تو خصوصی بد حرف میزنه وقتی کسی تو تاپیک حرف نمیزنه حتما واسه حرفهای خوبی نمیخواد بیاد خصوصی

فقط در صورتی میتونن درخواست قبول کنن یا بدن طرف رو کامل بشناسن

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام من نمیتونم کاربرایی ک انگلیسی هست کاربریشون تگ کنم....اگه تونستید درستش کنید خودمم دوستام نمیتو ...

سلام فعلا مشکل داره تگ و الان به خاطر مشکل فنی نمیتونم درست کنم

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلامخصوصی براتون پیام گذاشتم.ممنون

شما می تونین تشخیص بدین اسکرین ساختگی نباشه؟

شما می تونین تشخیص بدین اسکرین ساختگی نباشه؟

سلام

نه.

من از پیام خصوصی زیاد استفاده نمی کنم.

سلامنه.من از پیام خصوصی زیاد استفاده نمی کنم.

خب منم همینطور واسه همین با اسکرین میشه بست ؟

خب منم همینطور واسه همین با اسکرین میشه بست ؟

نه نمیشه.

ممکنه عکس فتوشاپ درست کنن.

2810