یه هفته پیش آیپد و یه عالمه لوازم جانبی سفارش دادم زمان تحویل شنبه یعنی فردا انتخاب کردم پیام دادن که لغو شده حالا همون آیپد رو ۲ میلیون گرونتر توی سایت زدن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پول رو انتخاب کنه ولی انتظار دیگه ای غیر پول نداشته
باشه
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
پول مهم نیست عاشق شدنش دست خودشه میتونه انتخاب کنه عاشق کی بشه
خب اگه اینجوریه با هر دو نفر اول شناخت نسبی کسب کنه
ببینه اصلا ارزش دارن یا نه
چند بار پیشنهاد دوستی و رابطه داده دختر پا نداده حالا پیشنهاد ازدواج داده
میتونه از هر سه شناخت نسبی کسب کنه
بعد شیش ماه جوابه