2777
2789

من ۲۴ سالمه 

هیچ دوست ندارم خواهر هم ندارم دائما تنهام 

بیرون هم نمیتونم تنها برم ایسنتاگرامی چیزی هم ندارم تو عمرم کافی جایی نرفتم این ها البته مهم نیس

قیافم بده خواستگار ندارم 

ی دوسپسر ۴ سال پیش داشتم ک دیگ قید دوستی رو زدم

سه روز تو هفته میرم دانشگاه سه روز میرم سر کار بعدش روزی ۷ ساعت درس میخونم کنکور قبول شم ک خدایی قبول نمیشم میدونم

اخلاقم هم از همه بیزارم اولش از مادرم بعد از بقیه از پدرم

نماز هم نمیخونم ک خدا هم با من باشه

هیچی ب هیچی فقط میخوام ارشد قبول شم برم نمیدونم

گاهی هم از عند دعوا درست میکنم تو خانواده ی مادرم احساس میکنم حالم خوب میشه ایرادم همینه 

دیگ اینکه همین هیچی

اول از دید من از لایف استایلت افسردگی و بدبختی میباره دوروز دیگه هم یکی بگیردت هرچی تو سرت بزنه هیچی نمیگی

چرا کافه نرفتی؟ من تنها کاغه رفتم اونم توی روز ولنتاین چون دلم میخواست اونروز برم کافه کسی هم نداشتم نه دوستی نه چیزی که باهاش برم خودم رفتم

تنها سینما رفتم

تنها موزه رفتم

اگه میخوای جایی بری و تجربه کنی برو منتظر کسی نباش روی روحیت تاثیر میذاره وقتی هم با روحیه و مثبت باشی ادمها جذبت میشن

دوم اینکه قیافه نداشتن اصلا وجود نداره الان همه خوشگلن فقط بلد نیستن درست ارایش کنن یا لباس بپوشن که اونم میتونی کلی ویدیو توی یوتیوب ببینی یاد بگیری

نکته سوم اینکه ورزش کن که این خشمتو بدی بیرون واسه ورزشم پول نمیخوای میزنی یوتیوب مثلا هرروز میرقصی یا ایروبیک میکنی یا میری بیرون پیاده روی یا بهترین کار اینه بری توی پارک بدوی

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
اول از دید من از لایف استایلت افسردگی و بدبختی میباره دوروز دیگه هم یکی بگیردت هرچی تو سرت بزنه هیچی ...

دقیقا با یکی نامزد بودم ی مدت واقعا ازم سواستفاده کرد در حدی ک شاید منو میرد چیزی نمیگفتم خدا منو از دست اون نجات داد 

بیرون رفتن هم خانوادم نمیزارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا با یکی نامزد بودم ی مدت واقعا ازم سواستفاده کرد در حدی ک شاید منو میرد چیزی نمیگفتم خدا منو از ...

اگه نتونی برای یه حق ساده با خانوادت بجنگی و حقت رو بگیری در اینده هم تو سرت میزنن همه

خانوادت چطور میزارن دانشگاه و سرکار بری؟ همونطورم بیرون برو

دیگه هرجور خودت میدونی

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️