2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم تو انتخاب رشته خراب کردم😂😭😶

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 56 پست
بعد گیاه پزشکیو به پرستاری ترجیح میدی؟ که باید سم و کود تحویل کشاورزا بدی؟ و کارش گیر نیاددرک نمیکنم ...

نه گیاه پزشکی به پرستاری نه 

نمیدونم تازه فهمیدم خراب کردک

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر بعد پزشکی روانشناسی زدی همونو میاری فکر کنم

آره روان زدم بعدش

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

پزشکی که عمرا

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌       ‌   ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌   ‌ ‌‌ ‌   ‌                              .............. ‌ پروفایلم رو کپی نکنید! شخصیه
گیاه پزشکی هم بد نیست مگه پزشکی نداره ؟خب میرم روانشناسی اگه بده چون روانشناسی هم زدم بعدم حضوری هم ...

فکر کنم مسخره کردی مارو... گیاه پزشکی واسه تشخیص افات کشاورزیه... 

با 7000 مگه خری بری روانشناسی

وایی علوم تغذیه میزدی پزشک تغذیه میشدی

رتبه ۱۰۰۰ منطقه ۳ پزشکی میاره بنظرتون؟دولتی

اره

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌       ‌   ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌   ‌ ‌‌ ‌   ‌                              .............. ‌ پروفایلم رو کپی نکنید! شخصیه
کشوریت چند بود ؟حیف این همه زحمت نیست گیاه پزشکی رو چون پزشکی داره زدی ؟😅

نمیدونم کشوری هم مگه مهمه نگاه نکردم 

منطقه یک هفت هزار بود 

من اصلا نمی دونستم گیاه پزشکی چیه دیدم پزشکی داره زدم 

ولی مثلا اول پزشکی زدم بعد روان بعد حقوق بعد گیاه پزشکی 

سال بعد از این رتبه‌ت استفاده کن باشه؟؟؟؟نزار حیف بشه

میشه استفاده کرد چه خوب حتما

بگو شوخی میکنی که رتبت ۷۰۰۰ هستش و اینجوری انتخاب رشته ‌کردی🙁

آره خودم انتخاب رشته کردم مشاور نداشتم 

پزشکی زدم بعد روان بعد حقوق بعد گیاه پزشکی 

2810