2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم تو انتخاب رشته خراب کردم😂😭😶

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 56 پست

برا شما تاپیک  خالی میاره با اینکه بالا زده مثلا ۷ تا نظر 

اه خیلییییی کلافه م کرد

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم😂مگه مشاور نرفتی برات بزنه

خودم زدم 😭😂

گفتم پزشکی فقط نشد روان بقیش هم پشتش

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

حالا نمی‌دونم گیاه پزشکی چیه وای من فکر کردم سه تا رشته میگه قبولی هر کدوم دوست داشتیم میریم 😭

گیاه پزشکی با این رتبه ؟؟؟ 

جدی که نمیگی؟؟؟؟؟

آخه روانشناسی

من دچار استرس نیابتی شدم از طرفتت

حق داری ناراحت باشی 

برا شما تاپیک خالی میاره با اینکه بالا زده مثلا ۷ تا نظر اه خیلییییی کلافه م کرد

وای چرا 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

حالا نمی‌دونم گیاه پزشکی چیه وای من فکر کردم سه تا رشته میگه قبولی هر کدوم دوست داشتیم میریم 😭

جااااان؟

بار اولته؟ 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
گیاه پزشکی با این رتبه ؟؟؟ جدی که نمیگی؟؟؟؟؟آخه روانشناسیمن دچار استرس نیابتی شدم از طرفتتحق داری نا ...

آره گیاه پزشکی اخرا زدم 

ولی خدایی روانشاسی ترجیح میدم به پرستاری 

پرستاری همش دکترا دستور میدن بهت همش باید زحمت بکشی 

پزشکی سراسری رو فقط زدی ؟تعهدی نزدی ؟متاسفم ولی باید بگم گیاه پزشکی که با رتبه ۵۰ هزار منطقه دو میشه ...

پزشکی آزاد و دولتی زدم شیراز و تهران

آره گیاه پزشکی اخرا زدم ولی خدایی روانشاسی ترجیح میدم به پرستاری پرستاری همش دکترا دستور میدن بهت هم ...

بعد گیاه پزشکیو به پرستاری ترجیح میدی؟ 

که باید سم و کود تحویل کشاورزا بدی؟ و کارش گیر نیاد

درک نمیکنم اما ایشالا موفق باشی 

پزشکی سراسری رو فقط زدی ؟تعهدی نزدی ؟متاسفم ولی باید بگم گیاه پزشکی که با رتبه ۵۰ هزار منطقه دو میشه ...

گیاه پزشکی هم بد نیست مگه پزشکی نداره ؟

خب میرم روانشناسی اگه بده چون روانشناسی هم زدم بعدم حضوری هم میشه رفت آزاد روان 

2810