2777
2789
عنوان

چقدر نسبت ب دخترم عداب وجدان دارم تورا خدا طلاق نگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 34 پست

چی شده طرز تفکرت این شده

تو کدوم قرن زندگی میکنی

اتفاقا شما یک شیر زن هستی ک طفلتو ب دندون کشیدی و زیر پرو و بالت نگه داشتی، درود ب شما. خداوند مزد زحماتتو با خوشبختی دخترت میده شک نکن

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چرا نمیگی‌دخترت چند سالشه

دخترش 17 سالشه
نصف تاپیکاش درمورد ازدواج دخترش هست..اینکه بع عشقش نرسه و..

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

دخترش 17 سالشهنصف تاپیکاش درمورد ازدواج دخترش هست..اینکه بع عشقش نرسه و..

نکنه یه دختر ۱۷ سالست خودش این تاپیکا رو میزنه 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
چرا امضاتو برداشتی من هربار میدیدم میخوندمش

عزیزم والا من کاریش نداشتم خودش همینجوری الکی پرید 🫠🫠🫠

دوباره میذارم، چشم

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

عزیزم والا من کاریش نداشتم خودش همینجوری الکی پرید 🫠🫠🫠دوباره میذارم، چشم

آهاا

ممنون از توجهت عزیزم💝چندتا خانم بخونن  وبه خودشون بیان 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
آهااممنون از توجهت عزیزم💝چندتا خانم بخونن وبه خودشون بیان

فدات گلم 

ولی فکر کنم اون وسط یه چیزی کمه که هرچی فکر میکنم یادم نمیاد چی بود که بنویسمش 🤔، اگه شما یکی دو کلمه ش یادتون اومد ممنون میشم بگی 🌺🌺🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

فدات گلم ولی فکر کنم اون وسط یه چیزی کمه که هرچی فکر میکنم یادم نمیاد چی بود که بنویسمش 🤔، اگه شما ...

وای😄 دقیقا بهتون میخواستم بگم انقد فکر کردم یادم نیومد برای همین چیزی نگفتم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
وای😄 دقیقا بهتون میخواستم بگم انقد فکر کردم یادم نیومد برای همین چیزی نگفتم

😅😅 حتی یه کلمه شم یادم نمیاد😐😐

یادت اومد حتما بگو گلم 

😅😅 حتی یه کلمه شم یادم نمیاد😐😐یادت اومد حتما بگو گلم

😂 شاید شات گرفته باشم نگاه کنم اگه بودش بهتون میگم😘

😂 شاید شات گرفته باشم نگاه کنم اگه بودش بهتون میگم😘

عزیزممم خدا کنه گرفته باشی 

مرسی 🌹🌹❤️❤️