2777
2789
عنوان

دختر رو بد تربیت کردم

774 بازدید | 46 پست

مادرای خوب و مهربون راهنمایی کنین همشو مینویسم

دخترم هفت سالشه

از بکسالگیش خوب میخورد و میخوابید

ولی توی مرحله از پوشک گرفتن من بخاطر مقایسه با دخترجاریم خیلی اذیتش کردم و ازبعد ازون مرحله کلا تغییر کرد

بدخواب و بدخوراک شد پرخاشگر و عصبی شد اون پروسه یکسالونیم شد

بعدمن به خودم اومدم بچم رفت پیش دبستانی بخاطر نخوردن غذا همیشه کلافه بود و من چندبار بدجوری تنبیه اش کردم وچون بیشتروقتا مهربون بودم باهاش اون تنبیه ها خیلی خودشو نشون داد دیگه کلاس اولش بااومدن داداشش گیرام کمتر شد .امرونهی کمتری دارم ولی این موضوع باز پیامدهایی داره ازجمله ننوشتن تکالیف به موقع حموم نرفتن .به موقع دسشویی نرفتن غذاسرمیزنخوردن با اخلاق تند بادیگران برخورد کردن و واکنش تند به امرونهی های گاه و بیگاهم....

نه سختگیری نه حساس نبودن هیچکدوم برام جواب نداد...

اگر کسی بچه لجباز داره یه فرمول تربیتی بمن بگه بکارببرم خداخیرش بده که اولا کارهاشو خودش انجام بده

دوما بادیگران بااحترام رفتارکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حتما ببرش مشاوره 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
این چیزا نیاز به روانشناس و مشاور کودک دارهنه اینکه با مقایسه با بچه ی جاریت و سوال پرسیدن از نینی س ...

تجربه از مساوره بهتره 

پارسال رفتم ولی 

یه لیست داد گفت کارهای خوبو بدشو بنویس

من یه داداش دارم کلاس اوله.

با مفاهیم پایه‌ای فیزیک آشناست(جاذبه، انواع انرژی، حرکت)، همچنین با مفاهیم اولیه ریاضی و دایره لغات قابل توجهی هم داره.

تاکتیک منم برا این هدف به شکل زیر بوده.

خودم از علاقه‌ش (هواپیمای جنگی)، استفاده کردم تا بتونم مفاهیم علمی زیادی رو بهش به راحتی یاد بدم، گفتم اگه اینارو خوب یاد بگیری زودتر میتونی هواپیمات رو بسازی.

نمیدونم با بچت چطکر رفتار کنی چون خودم دوتا دارم هرکدومشون یکطوره و هرکدوم قلق خاص خودش پس نمیشه یک نسخه واسه همه پیچید 

ولی بابت اینکه دعواش کردی یا هرچی عذاب وجدان نداشته باش گاهی نیازه برا بچه فقط اینجا به بچت بگی بالا چشمت ابروهه میگن مامان بدی هستی 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

فقط ی مشاور خوب میگفت بچه ها اول و دوم. و حتی گاااهی سوم باید واسه انجام تکالیف مثثلا کتاب دفترشو باید بیارید بگید بشینیم انجام بدیم. یعنی ی هول میخوان دست خودشونم نیست.‌

و کارایی ک میتونه انجام بده رو‌تو واسش نکن.‌صبوووری صبوووری ک خودش انجام بده حتی چندروز حتی اخرشب . 

parasoo1989@

اینطور که خودت تعریف کردی اون تنبیه ها و سختگیری های شما براش تبدیل به طرحواره شده..دخترت لجباز نیست که راه حل برای لجبازی میخوای...برای ترمیم کردن روانش صد درصد به مشاور بالینی یا کودک مراجعه کن..بزار تا بچس این مشکل حل بشه..چون هر چی بزرگتر بشه این مشکلم باهاش بزرگ تر میشه و حل کردنش سخت و زمان بر...حتما برو مشاور...حتماااااااا...شده از پول خوراک و پوشاکش بزن ولی ببرش

اولین قدم صبر کردن هست 

دومین قدم با صلابت رفتار کردن ،یعنی اگه کار اشتباهی کرد با اقتدار اشتباهش بهش گوشزد کنی بدور از تنبیه و سرزنش و قهر 

یک جاهایی اگه می بینی لجبازی بیخود داره ولی باز اسیبی به خودش وارد نمی کنه ،بزار کار خودش بکنه ،ولی کار دست زبونی بهش بگو ،اختیار با خودش 

اگه با بقیه بدرفتاری می کنه ،حرف زشت می زنه کم کم روشنش کن که کارش بده 

بدون مناسبت براش هدیه بخر ، نامحسوس کانون توجه قرارش بده 

😐🤷🏻‍♀️

ضمنا شاید مرحله پوشک بچه رو اذیت کرده باشه و نیاز به روانشناس باشه ولی در سایر موارد وقتی مادر حساس و پاسخگو باشه با یکی دوبار بد اخلاقی و داد زدن نمیشه نسخه پیچید که تقصیر مادر هست و فلان

خودتو مقصر ندون ، همه مادرا اشتباه دارن ، همه مادرا گاهی تحت فشار انرژی کم میارن و عصبی میشن، سعی کن رابطه تون رو ترمیم کنی 

هررر روز بهش بگو چقدر خوبه ک داریش ، چقدر خوشحالی که به دنیا اومده ، چقدر خونه تون با وجود اون قشنگه ، معجزه میکنه