2777
2789

و میری ظرفی چیزی بشوری بهت میگن تو دست نزن برو بچتو بگیر 🙂🙂

الان میزبان هستم دوتا غذا درست کردم سالاد و تمیزکاری و ..... 

خیلی خیلی خیلی خستم  

مهمونم پاشده داره ظرفارو میشوره من تا نصفه کمکش کف زدم به زچر از آشپزخونه بیرونم کرد گفت برو بچتو شیر بده بخوابون اخه داشت گریه میکرد 

من الان که دارم تاپیک میزنم نی نی رو پامه داره میخوابه‌ و مهمون صداش میاد تو اشپزخونه مشغوله 

معذبم ولی خب دروغ چرا یه استراحتی کردم خیلی کمرم در میکرد 😶😶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی عزیزم 🫠سخت نگیر با بچه کوچیک همه چی سخته

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
نذار کار کنهبگو بشین تا بچه رو اروم کنم بیام

خیلی خانم خوبیه میگه من بچه داری کردم میدونم تو الان چقدر خسته ای باید بذاری تمیز کاری کنم برات  دستاشم گرفتم قسم جون بچه هاشو خورد که باید بمونه کارارو انجام بده

البته منم موقعی میرم خونشون ظرف میشورم دستمال کشی هم میکنم براش 

خوبه ولی به مهمونتون هم بگو ولش کن دستم خالی شه میشورم زشته همش اون بشوره

اره دیگه همون موقع رفتم کارارو انجام دادم شبم نذاشتم برن فرداش ناهار هم درست کردم براشون تا عصر موندن بعد رفتن