2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنین آبروم رفت🥺🥺چه خاکی بریزم سرم😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 3095 بازدید | 77 پست

😆ببخشید خندم گرفت یاد اتفاق تو خوابگاهمون افتاد سوتین یکی از بچه ها افتاده بود محوظه نگهبان پیرمرد ساده ایی بوذ رفت پشت بلندگو داد میزد خانوما یک ممه بند پیدا شد مال هرکس با نشانی بیاد بیره🤣🤣هی تکرارم میکرد اخر یم دختر داد زد عمو جان بیخیال ابرو طرف بردی دیگ سوتینو بخشید بهت🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو میخوام آشغال بزارم دم در

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
یکی از همسفرا فقط یه مقنعه آورده بود شست گذاشت کنار پنجره افتاد رو سقف انبار مواد غذایی ،کارگر رستور ...

فکر نمیکنی مقنعه یکم با ش‌ورت فرق داره 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

واحد مدیریت خونواده هست یا مرده 

اگه مرده تنهاس به شوهرت بگو بره مستقیم به طرف بگه ی چی افتاده خودم باید بردارم.

اگه هم خانم دارن که باید زود بری و راحت بگی

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون

زنگ بزن به خانومش بگو بده بهت

■میگفت تو زندان وقتی میخوان بگن  فلانی خیلی خوبه    میگن میشه باهاش ابد کشید...                                                                 با یکی وارد رابطه بشید                                                          که مطمئن باشد "میشه باهاش ابد کشید"

2810