2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونی که اسم کاربریش ملودیه؟

یادم نمیاد عزیزم ولی یادمه پسره تو ویدیو میگفت با کاربری یکی از دنبال کننده هام تاپیک و زدم

نی نی یار .جااان شووهررر عمه ات تعلیق نکنننننن  https://abzarek.ir/service-p/msg/1995190  

یادم نمیاد عزیزم ولی یادمه پسره تو ویدیو میگفت با کاربری یکی از دنبال کننده هام تاپیک و زدم

بچه ها صبح تگش کرده بودن

یه نفر یه نصیحتی بهم کرد که پشتش کلی آرامش بود؛ می‌گفت: «سوزنت گیر نکنه روی آدما، روی حرفا، روی اتفاقا؛ فقط رها کن؛ نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی.»
دیدی تاپیکش رو؟

من نه ولی بچه ها دیده بودن

یه نفر یه نصیحتی بهم کرد که پشتش کلی آرامش بود؛ می‌گفت: «سوزنت گیر نکنه روی آدما، روی حرفا، روی اتفاقا؛ فقط رها کن؛ نیازی نیست دنبال تحلیل هرچیزی باشی.»
اسم کاربریش آتوسا 98 بود الان سرچ کردم

عهه

فک کردید اینجا هم کاربراش و تاپیکاش خیلی فاخر هستن که کسی حق مسخره کردنشونو نداره

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

2810