2777
2789
عنوان

بنظرتون کی بچه دار بشیم خانما بیست و سه سالمه 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 21 پست

فعلا تا چند سال اول پیشگیری محکم داشته باش

بعدش دیگ یا قسمت پیش میاد

یا خودتون تصمیم میگیرید

مسافرت و تفریح و هر چی میخواید برید

بعدا بچه بیارید

چون جلو خیلی از کاراتونو میگیره

همینجوریاز روز عروسیت ک تاپیک زدی میشناسمت😁

آهان حدود دو هفته سایت نبودم 😂🥲

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۲۵ سالمه دنبال شوهرم تازه

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

من ۲۵ سالمه دنبال شوهرم تازه

خب آدما متفاوتن عزیز

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

خودم بعد ۶ سال تازه تصمیم گرفتم 

ی ماه اقدام کردم 

هرکاری دوست داشتم تواین ۶ سال انجام دادم باز هنوزم نمیتونم 

میدونم بچم داشته باشم باز زن تو خونه موندن نیستم 

تو این ۶ سالم درگیر چیزای مختلف بودم الانم که قصد بارداری دارم باز نمیتونم متوقف بشم بفکر چیزای جدیدم بعضی اوقاتم میگم ولش کن دوباره میگم تا کی 

همیشه هم چکاب میشدم تازه فهمیدم ی چند وقتیه تخمدانامم تنبل شده بخاطر همینم میگم بچه داشته باشم خیالم راحت باش

از من به تو نصیحت خیلی نزار از ازدواجتون بگذره 

هروقت تو خودت و همسرت یه پدر و مادر بالغ و آگاه و مستقل رو دیدی و از همه مهمتر هر دو راضی و علاقمند بودین 

ما قسمت اولش رو داریم ، قسمت علاقمندیشو نداریم 😅

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan