2777
2789
عنوان

کتاب هایی که خوندینو و احساس میکنین زرد و بدون پایه علمی هستن📚

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 45 پست

• فرق بین روانشناسی زرد و روانشناسی علمی :

1- روانشناسی زرد میگه :

از اخبار بد و منفی دور باش، هیچ چیزی رو دنبال نکن.

- روانشناسی علمی میگه :

اخبار رو دنبال کن اما در زمان مناسب و با منابع  مناسب.

2- روانشناسی زرد میگه :

غم و خشم و ناراحتی رو دور بریز فقط انرژی مثبت.

- روانشناسی علمی میگه :

همه احساساتت با ارزشن.

3- روانشناسی زرد میگه :

مهم نیست بقیه چه شرایطی دارن، فقط روی موفقیت خودت تمرکز کن.

- روانشناسی علمی میگه :

همدلی با بقیه باعث رشد و ایجاد حس خوب در خودمون میشه.

4- روانشناسی زرد میگه :

مثبت نگر باش، نیمه پر لیوان رو ببین.

- روانشناسی عملی میگه :

واقع نگر باش، واقعیت رو ببین.

5- روانشناسی زرد میگه :

مسئول نرسیدن به آرزوهات خودتی و مقصر فقط تویی.

- روانشناسی علمی میگه :

درسته قسمتی از موفقیت به خودمون ربط داره، اما عوامل دیگه هم تاثیر گذار هستند.

تفاوت دیدگاه در این دو روانشناسی باعث تعارض در خوانندگان مطالب روانشناسی  می گردد،که با کمی تفکر می توان  الگوی مناسب را انتخاب کرد.❤️🌱

این متن هم  حق بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان اینایی که شما میگید رمانه و داستان گونس اگه شما دوست نداشتید یا سلیقتون نبود و یا مترجمش بد ب ...

خب مثلا من کتاب بیشعوری رو هر سه جلدش چند بار خوندم
یکم آخراش تکراری بود اما بنظرم روانشناسی زرد نبود
خیلی اتفاقا طبق جامعه حرف زده بود هر چی جلو رفتم دیدم چه درست میگه
😬

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

از نظر ایرانیا تمام کتابایی که انگیزشی و اینا هستن مثل قورباغه و تخت خواب و .... زردهکلا به شخصه نمی ...

خیلی روش تشخیص ساده‌ست. باید درباره نویسنده تحقیق کنید ببینید چه کاره ست و چیا درباره‌اش میگن. چون کتاب‌های رد روانشناسی واقعا زیاد شدن. معمولا کسانی که خودشون روانشناس هستن کتاب زرد نمینویسن. ولی وقتی یه تاجر یا یه مربی معنوی میاد کتاب می‌نویسه معمولا با اینکه ممکنه بعضی حرفاش درست باشن پایه و اساس علمی ندارن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

از نظر ایرانیا تمام کتابایی که انگیزشی و اینا هستن مثل قورباغه و تخت خواب و .... زردهکلا به شخصه نمی ...

من دیروز میخواستم کتاب قورباغه ات را قورت بده بگیرم دقیقا بعدش تاپیک اومده یکی نوشت زرده☹️😐 هر چی انگیزه بده میگن بد

خب اگه اینا نباشن که نمیتونی زندگی کنی😐صبح تا شب میشینی رو مبل من با باشگاه پنج صبحی ها کمی نظرت مخ ...

نظرات متفاوته❤️🌹اما قرار نیست خودمون رو بخاطر شکست ، کم آوردن و جا زدن محکوم و تنبیه کنیم .اینام جزئی از ما و زندگیمونه.

اگر نخوندید توصیه میکنم کتاب سایه های وجود رو بخونید 🙏🏻💚

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

اها به نظر شما خوب بود؟ نمیدونم چرا با ی سری از کتاب ها اصلا نمتونم ارتباط بگیرم من به دنبال هیجان ...

طبیعیه. منم با خیلی کتاب‌ها که جزو جاودانه‌های ادبیات محسوب میشن ارتباط نمی‌گیرم. یا بعضی‌هاشون صرفا برام از نظر قلم و سبک نگارش ارزش دارن نه محتوا. دقیقا بحث همین سلیقه‌ست و بحث آشنایی با شیوه نگارش.

کتابخانه نیمه‌شب واقعا کتابی بیش از حد بها داده شده بود. برای یه نوجوان چهارده پونزده ساله سردرگم خوبه که یه بار بخوندش ولی برای یه بزرگسال که دغدغه‌های دیگه داره نه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خیلی روش تشخیص ساده‌ست. باید درباره نویسنده تحقیق کنید ببینید چه کاره ست و چیا درباره‌اش میگن. چون ک ...

بعضی از مردم هم تهاجمی هستن شدید میان از یه کتاب تعریف میکنن ذهن بقیه مسموم میشه

طبیعیه. منم با خیلی کتاب‌ها که جزو جاودانه‌های ادبیات محسوب میشن ارتباط نمی‌گیرم. یا بعضی‌هاشون صرفا ...

به نظر شما کتاب هایی مثل خدمتکار،  بادام ،تکه های منسجم و ... خوبن؟ 

بهترین کتاب هایی که خوندین چی بوده ۵ تاش بخواین بگین

طبیعیه. منم با خیلی کتاب‌ها که جزو جاودانه‌های ادبیات محسوب میشن ارتباط نمی‌گیرم. یا بعضی‌هاشون صرفا ...

درواقع کتابخانه نیمه شب واسه نوجوان ها معرفی شده بود ولی بعدا طرفدارا اومدن گفتن واسه بزرگسالان هم مفیده☹️

به نظر شما کتاب هایی مثل خدمتکار، بادام ،تکه های منسجم و ... خوبن؟ بهترین کتاب هایی که خوندین چی بو ...

خدمتکار رو اصلا نشنیدم. تکه‌هایی از کل منسجم رو هم اسمش رو شنیدم ولی نخوندم. یه دلیلش اینه که خیلی بولده و احتمال میدم بیش از حد بها داده شده باشه. (اکثر کتاب‌های بی‌ارزش رو اکثر افراد جامعه خوندن!) بادام هم یه اثر متوسطه. برای نوجوانان و دغدغه‌های دوران بلوغ خوبه.

از بین کتاب‌هایی که خوندم اونایی که همیشه در خاطرم خواهند ماند یکیش همین سمفونی مردگانه😅، یکی دیگه جز از کل (البته کتابیه که همگان نمی‌پسندن. یا از همون یکی دو صفحه اول عاشقش میشی یا فکر می‌کنی مشتی چرت و پرته.) موش‌ها و آدم‌ها (اینم باید با دغدغه‌های نویسنده‌اش و اوضاع اجتماعی دورانش آشنا بود تا درکش کرد. نویسندگان محبوبم جی‌کی‌رولینگ و دن براون هستن. اولی یک مجموعه داستان‌های جنایی خارق‌العاده داره. (به ترتیب نام کتاب‌های مجموعه: آوای فاخته، کرم ابریشم، ردپای شیطان، سفیدی مرگبار، خون خراب، قلب سیاه جوهری) دومی هم یه مجموعه علمی تخیلی شگفت‌انگیز داره که مایه تحسین منه. (به ترتیب: فرشتگان و شیاطین، راز داوینچی، نماد گمشده، دوزخ، خاستگاه)

2810