2777
2789
عنوان

بی حالی کودک

77 بازدید | 18 پست

مامانا پسرم ۱۸ ماهش هفته پیش ۲.۳روز علائم سرماخودگی داشت مثل تب خفیف ترشح بینی بعد اون علائم قطع شد الان یه هفته س بیحال میفته اصلا پا نمیشه را بره نمیشینه فقط رو شکم میخابه نمیدونم چش هیچ علائمی هم نداشت تو این یه هفته یدونه امروز صب یبار استفراغ کرده نه اسهال نه تب هیچی موندم بخدا چشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیحالی دوران نقاهته یا احتمالا دندوندر کل این ویروسا بدجور بیحال میکنن کاش یه ویزیت ببری

بردم تو این ۱هفته ۳بار دکتر بردم حتی دکتر مغزو اعصاب کودکانم بردم.همون میگن ویروسیه اصلا نمیتونه بشینه راه بره بلندش میکنم خودش و کج میکنه به سمت پشت 

شکم ش خوب کار میکنه؟ داروی خاصی بهش ندادی یا نمیدی؟ رنگ و روش پریده؟

شکمش اره مثل قبل روزی یک بار دارو فقط تقویتی دادن ویتامین و اینا خودم فقط ایبوپروفن میدم میگم یوقت درد اینا ممکنه داشته باشه.خودش و به پشت خم میکنه مخصوصا سرش و انگار یجاش درد میکنن

بردم تو این ۱هفته ۳بار دکتر بردم حتی دکتر مغزو اعصاب کودکانم بردم.همون میگن ویروسیه اصلا نمیتونه بشی ...

منم حس میکنم ویروسه چون ما همه گرفتیم دخترم همش خواب بود طفلک خودمم جون نداشتم بشینم

شکم ش خوب کار میکنه؟ داروی خاصی بهش ندادی یا نمیدی؟ رنگ و روش پریده؟

داداشش مهد میره همزمان باهم مریض شدن اونیکی پسرم انگار ویروس دست و پا و دهان گرفته رو دستش و پاهاش ‌‌‌‌دهنش دونه زده .ولی این پسرم اصلا اون علائمم نداره فقط افتاده خودشم رو شکم میخابه

بردم ۲.۳بار بردم هیچ دارویی نمیدن ازمایش خون و ادرارم گرفتن چیزی نداره.موندم بخدا دارم دق میکنم

خوبه واسه دندون هاش بچه ها همچین موقعیت های خیلی مظلومن فقط مواظب باش همش الان دنبال جای سرد خونه دراز بکشه

خوبه واسه دندون هاش بچه ها همچین موقعیت های خیلی مظلومن فقط مواظب باش همش الان دنبال جای سرد خونه در ...

یعنی دندون انقد مشکل ساز شده که حتی نتونه بشینه یا راه بره.اولین باره همچین چیزی میبینم

یعنی دندون انقد مشکل ساز شده که حتی نتونه بشینه یا راه بره.اولین باره همچین چیزی میبینم

اره بچه ها بیحال میشن راه نمیرن غذا نمیخورن فقط شیر مادر یا خشک اسهال استفراغ تب خنکی دوست دارن 

منم حس میکنم ویروسه چون ما همه گرفتیم دخترم همش خواب بود طفلک خودمم جون نداشتم بشینم

اینم همش میخابه .ممکنه گردنش یا پشتش درد کنه نتونه وایسه یا بشینه؟نمیدونم دیگ چیکار کنم موندم بخدا .انقد اعصابم بهم ریخته استرس گرفتم