2777
2789
عنوان

سلام شما نهار امروز چی دارین

986 بازدید | 84 پست

ما ماکارانی شماچی ؟ایده بگید برای غذا فردا میخوام من درست کنم😅

ممنون میشم تو تاپیک هام مرد  پست نذاره با تشکر🥰 و خوشحال میشم تو تاپیک ای حس ششمی و جنجالی تگم کنید ممنون🤭💫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برنج و مرغ دراورده بودم درست کنم مهمونم گفت ناهار نمیاد منم یکم سوپ درست کردم واسه خودم البته هنوز ا ...

اوه سوپ من عاشق سوپم😋

ممنون میشم تو تاپیک هام مرد  پست نذاره با تشکر🥰 و خوشحال میشم تو تاپیک ای حس ششمی و جنجالی تگم کنید ممنون🤭💫

دمی گوجه

شاید اگر سعدی مردم این زمانه را میدید،اینگونه می سرود. بنی آدم ابزار یکدیگرند ،گهی پیچ ومهره،گهی واشرند،   یکی دیگران راکند نردبان،  یکی میکشد بار نامردمان،   یکی اره تا نان مردم برد،   یکی تیغ تاخون مردم خورد،   یکی چون قلم خون دل میخورد،   یکی خنجر است وشکم می درد،   چوعضوی به درد آورد روزگار،   دگر عضوها درپی کسب و کار،  خلاصه پر از نفرت وکین و آز،  یکی همچو کرکس یکی چون گراز،   تو کز محنت دیگران بی غمی،  دراین عصر نامت نهند آدمی
2810