2777
2789
عنوان

شکایت کیفری از زوج

85 بازدید | 5 پست

سلام یه سوال در مورد این داشتم اگه زوج نفقه را پرداخت کند 

ولی به طور ۷ ماه متوالی ترک کرده باشد زوجه را بلاتکلیف گذاسته باشد در دروان عقد شکایت کیفری کرده باشم تو داذگاه صلح ثابت شود که در صورت تمکین زوجه ، زوج نمیخواهد ادامه دهد با زبون خودشون بگن که عروسشان را نمیخوان ببرن 

با این رای عسر و حرج برا زن ایجاد میشود تا از طریق آن زوجه میتواند برا طلاق اقدام کند کسی هس بدونه چقد زمان میبره 

طلاق از جانب زن درخواست بشه حدود دوسال زمان بره ولی اگر بتونی عصر وحرجتو خوب ثابت کنی مثلاا بگی خانه داری خونه پدرت سخته ایشون یک ریال خرجی نداده قاضی محکومش میکنه به نفقه دادن وتهیه مسکن در عرض یکسال به نتیجه میرسی ..امیدوارم خدا ابرو وعزتتو جلو خانوادت زیاد کنه عزیزم

طلاق از جانب زن درخواست بشه حدود دوسال زمان بره ولی اگر بتونی عصر وحرجتو خوب ثابت کنی مثلاا بگی خانه ...

خیلی ممنون عزیزم برا راهنماییت نفقه که میریزه ولی نه خونه میگیره 

نه اصلا یه زنگ میزنه دیروز هم داذگاه داشتیم ثابت شد که من میخوام اشتی کنم اونا نمیخوان اشتی کنن بدون هیچ عذر موجهی 

یعنی بی علت منو نمیخوان حتی قاضی میپرسه چرا میکن نمیخواییم ادامه بدن وگرنه دختر خوبی هست قاضی هم دیذ من گریه میکنم چه گناهی کرده ام مگه میخوان اذیت کنن 

ولی هنوز برا طلاق هم اقدام نمیکنن چون منتطر تکلیف قسط بندی مهریه هستن بعد از اینکه تکلیف مهریع معلوم شد اونا که اقدام کنن 

راحت طلاق میکیریم ولی اقدام نکنن من با داشتن عصر و حرج اقدام 

خواستم بدونم خیلی اذیت میکشم‌😭😔 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ممنون عزیزم برا راهنماییت نفقه که میریزه ولی نه خونه میگیره نه اصلا یه زنگ میزنه دیروز هم داذگا ...

خداروشکر حالاا بچه نداری عزیزم ..خودت چی فکر میکنی علت نخواستنشون چی میتونه باشه شما تو زندگی بااونا بودی ..اخه هرچیزی یه علتی داره عزیزم ..درهرصورت ارزو میکنم خیرو برکت پیشروت باشه الهی

خداروشکر حالاا بچه نداری عزیزم ..خودت چی فکر میکنی علت نخواستنشون چی میتونه باشه شما تو زندگی بااونا ...

مرسی عزیژم الهی خودت هم انشالله عاقبت به خیر شی همیشه حال دلت خوب باشه