2777
2789
عنوان

زن همسایه الان داره بچه هاشو فحش میده سرمون رفت 😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 49 پست
بلند نمیشن برن مدرسه

پنجشنبه 😑😐بعد بچه هاش کوچیکن

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلند نمیشن برن مدرسه

پنجشنبه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2805

این روزها فشار کاری و اقتصادی و دغدغه های زیاد ممکنه که اعصابی باقی نزاره و یه همچین اتفاقی پیش بیاد

لطفا تاجایی ممکن درک کنید و واکنشی نشون ندین

ولی اگه بیش از حد بود یه تذکر معمولی یا حتی به شوخی میتونه موثر باشه 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
مدارس غیر دولتی بازه

تا حالا ندیدم کسی غیردولتی هم بره پنجشنبه ها

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سکوت کن بعد دیدیش بجو ماشاالله شلوغن حرص میخوری پیج روانشناسی ببین یا ببرشون مشاوره کمک بگیر که اعصابت بهم نریزه از صبح دعوا میکنی شب نا نداری 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
این روزها فشار کاری و اقتصادی و دغدغه های زیاد ممکنه که اعصابی باقی نزاره و یه همچین اتفاقی پیش بیاد ...

عزیزم نیم ساعته داره تو سر من داد میزنه 

ما هم همین شرایطو داریم یه پنجشنبه نباید بخوابیم؟

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
2810