2777
2789
داش کنکور حس ششم نیس 😐برو رو کراشت فک کن اخه ناموسا ب حس ششم اعتقاد داری. ؟ جمع کن خودتو برو بچسب ب ...

خوشبحالت منم آرزومه که برم 

میشه بپرسم از چه طریقی میخوای بری؟

نه بابا چه اعتقادی ولی خب خیلی ناامیدم😔

پلی کیستیک بودم ولی ماه قبل رفتم سنو گفت کیستا خیلی ریز شدن و ی فولیکول ۱۸ونیم داشتم یه ۲۱ ...تستسرو ...

یکسوال …. من کامل از قبل از این داروها ازتون نپرسیدم و نیاز ب بررس کامل داریم توی سونو ها و ازمایشات خون و هورمون، داروهایی ک مصرف میکنید برای تنظیم هورمون و قبل از بارداری هستن. نمیدونم پزشک در ازمایشات بچیزی مشکوک شدن یا نه اما برای بارداری بهتره ی سبک زندگی سالم پیش بگیرین خب، من ماماهستم و در زمینه باروری ب پزشک زنان همکاری دارم اگر رژیم و اینارو بخواین در خدمتم کمک میکنم ولی حیطه داروها با پزشک اصلیتون باید مشورت بشین زیاد چون تعادل هورمونی نداشتید و کیستیک بودید

🐈‍⬛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشبحالت منم آرزومه که برم میشه بپرسم از چه طریقی میخوای بری؟نه بابا چه اعتقادی ولی خب خیلی ناامیدم� ...

من دارم میرم پزشکی امریکا ، بورس میشی اگر ک دانشجوی نمونه ایران باشی و مقاله هام اکسپت شدن براهمین عشق و کراشو بریز دور بشین زبان و درس بخون بابا ناامیدی کیلوی چند ؟ برو بابا جمع کن خودتو 

🐈‍⬛

عزیزم بگو ک اون کار جور میشه بهش اعتماد کنم؟ و اینکه کی میرم سرکار و ماشین میگیرم؟

🙂من شوخی کردم و عموما معنقدم ادمیزاد هرچی ک بخواد رو بدست میاره اگ در کنارش ب خدا اعتماد داشته باشه! من صرفا جهت شوخی وارد این تاپیک شدم ولی سوالای جدی رو دارم باهاتون در اشتراک میزارم …. ماشین و سرکار چیزیه ک بنابر امادگی و اون تلاشت بدست میاد و واقعا چیزی نیس ک تایم دار باشه! الان فوکس رو درس و کارت بزار تا جور سه!

🐈‍⬛