2777
2789
عنوان

خاطره چهارمین زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1980 بازدید | 88 پست
امضات

😓

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
هیچ مشکلی نیست الحمدلله ولی حدود یک هفته باید بستری بمونه، یک کیلو و ۷۰۰ وزنشه

ای جونم خدا حفظش کنه.خوشگله؟

من پسرم زود دنیا اومد اولش خوشگل نبود میخوام بدونم بچه من این مدلی بود یا همه نارس ها اینطورین...

نخندین بهم دیوونه نیستم.کابوس زایمان زودرس ولم نمیکنه

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حس مادر قهرمان بهم دست دادخاطره رو نوشتم درس عبرتی بشه برای بقیه

درست تو شرایط خودتونم منم هفته ۳۲ ام شنبه جلسه اولیا داره پسرم . ترس افتاد ب جونم اسی🙃

حالا گل دخالت حالش چطوره چندروزه به دنیا اومده

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
دعا کنید منم شرایط مالیم خوب بشه بچه دوم رو بیارم ...پسرم تنهاست چهارسالشهد

شرایط مالی واقعا مهمه اما مهمترش اینکه تلاش وجود داشته باشه برای ایجادش. من مستاجرم ولی وقتی میبینم همسرم چقدر داره سعی میکنه برای پیشبرد اقتصادی زندگی، با وجود اینکه از ایده آل خیلی فاصله دارم، اما به همین پشتکار و تلاش اعتماد میکنم. مرد زندگی اینجور مواقع توان پشتیبانی داره.اینجا دقیقا همون بحثیه که میگن خدا روزی رسونه. وگرنه با حلوا حلوا کردن دهان شیرین نمیشه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
درست تو شرایط خودتونم منم هفته ۳۲ ام شنبه جلسه اولیا داره پسرم . ترس افتاد ب جونم اسی🙃حالا گل دخالت ...

میخوای نرو بزرگوار...منو ببین درس عبرت بگیر  

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
میخوای نرو بزرگوار...منو ببین درس عبرت بگیر

ن ترس افتاد ب جونم مامانم میفرستم

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
ای جونم خدا حفظش کنه.خوشگله؟من پسرم زود دنیا اومد اولش خوشگل نبود میخوام بدونم بچه من این مدلی بود ی ...

وای اره ناز بود! کپی پسرم فقط چند سری سفیدتر

پسرم خعلی گندمیه، دنیا اومد پشمالو با ریش و سبیل  

اما لپش چال داشت و با مژه هاش میتونست پرواز کنه.

این شازده خانم یه ذره شبیه آقاداداشه

ای جونم خدا حفظش کنه.خوشگله؟من پسرم زود دنیا اومد اولش خوشگل نبود میخوام بدونم بچه من این مدلی بود ی ...

اصلا کابوس نداره زایمان زودرس...منو ببین! فقط شرایط آوم مثل بقیه روتین نیست. یه مقدار متفاوت

ما سزارینی ها مشکلات متعددی داریم که دیگه زایمان زودرس در مقابلش عددی نیست.

کیسه ابت پاره شد وسط کلاس عکس العمل بقیه چی بود

بچه ها که توی کلاس نبودن. فقط مادرها. بعد هم فقط یه مادر که پشت سرم بود فهمید. چون چادری هستم، عمق فاجعه و شلوار خیس مشخص نشد. سرمو انداختم بدون خداحافظی رفتم بیرون. دختر کوچولومم پابرهنه بدون کفش و جوراب!

اون مادر بنده خدا بغلش کرد با آسانسور منو رسوند حیاط...منتظر شد شوهرم بیاد...خدا خیرش بده

فقط خوب شد مدرسه پسرونه نبود!!! چگونه به آقا معلمها باید توضیح میدادم چی شدم  

درست تو شرایط خودتونم منم هفته ۳۲ ام شنبه جلسه اولیا داره پسرم . ترس افتاد ب جونم اسی🙃حالا گل دخالت ...

نمیخواد بری واجب نیست 

پیام بده معلمشون خودش درک میکنه

منم ۲۳ هفته ام پیام دادم شرایطم گفتم گفتم همسرم بیاد گفت نمیخواد از نماینده کلاس همه چیزو بپرس

تا آخر سال معاف شدم

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نورا قشنگه به ملیکا هم فکر کنید من عاشق اسم ملیکام

ملیکا داریم

البته من برام مهم نیست تکراری بشه اما مامانش میگه ملیکا فقط دختر من

نکته آخر که لازم دیدم به مطالعه کنندگان این تاپیک بگم:

اگر تامیکهای دیگر منو خونده باشید، من بیماری کبد و صفرا دارم. بارداری میتونه برام ریسک داشته باشه.

دکتر گوارشم برام نامه نوشت و لوله هام رو بستم.

کار سختی نبود پیگیریش. پس تصور نکنید این عمل در کشور کلا ممنوع شده

ملیکا داریمالبته من برام مهم نیست تکراری بشه اما مامانش میگه ملیکا فقط دختر من

اوه اوه

پس بیخیال شو آسمون سوراخ شده و به دونه ملیکا واسه اونا افتاده پایین

منم اسم پیدا نکردم البته هنوز وقت هست 

واقعا انتخاب اسم نیکو که به دل آدم هم باشه سخته

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25