2777
2789
عنوان

س ق ط با سایوتیک فایزر

105 بازدید | 8 پست

سلام من ۵هفته باردار هستم سونو گرفتم گفت باید سقط کنی رفتم متخصص گفت به همین راحتی حکم سقط نمیدم باید ۳روز دیگه سونو بدی دوباره هفته بعد سونو بدی ببینم جنین تکون خورده لانه گزینی نامناسب داشت قرص از یکی اشناها مشهد گرفتم امشب ساعت ۱۰ استفاده کردم یکی پایین یکی زیر زبون به فاصله نیم ساعت الان ۲ساعت نیم گذشت قرص هام تمام میخوام یکم فعالیت شروع کنم چون هنوز خون ریزی نکردم 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
استفاده کردین
0
0%
نتیجه
2
100%

تو پنج هفته که چیزی مشخص نیست. چقد عجله  

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برای سقط با سایتوتک باید قلب جنین تشکیل بشه بعد قرص استفاده کنی چون این قرص مستقیما روی قلب جنین اثر میزاره احتمالش خیلی زیاده که اصلا اثر نکنه ،باید تا حداقل پایان هشت هفته صبر کنی تا قلب تشکیل بشه و به قول دوستان شاید فرجی شد

منو از این غم جاودانه آزاد کن!

عزیزانم لطفا در صورت استفاده از این روش پاسخ بدین 

من با ۳تا متخصص زنان و زایمان ویزیت گرفتم مشورت کردم دکتر زنان بهداشت مشورت گرفتم نظرشون رو سقط بوده فقط دوست نداشتم بیمارستان برم به کورتاژ برسه ، من ۲زایمان موفق اولی تک و دومی دوقلو بوده ،داشتم 

عزیزم برای سقط با سایتوتک باید قلب جنین تشکیل بشه بعد قرص استفاده کنی چون این قرص مستقیما روی قلب جن ...

بهترین زمان مصرف این قرص قبل ۸ هفته بعد دوماه دیگه اصلا روش خوبی نیست باید کورتاژ بشه ، سونو من فاقد یلو ساک بوده و قلبی تشکیل نمیشه 

تو پنج هفته که چیزی مشخص نیست. چقد عجله

عرض کردم تشخیص سونو این بود فاقد ساک زرد و جایگزینی نامناسب ، جنین رشد نمیکنه هرچی جلوتر بریم اذیت روحی و بدنی بیشتره 

چرا انقد عجله میکنی؟؟ شاید جنینت رشد کرد صبر کن منم سقط داشتم تا هفته ۱۲ صبر کردم طبیعی سقط شد چرا ب ...

حالا که با توکل بخدا شروع کردم ، خیر نبین این متخصص ها بخاطر اینکه مسئولیت قبول نکنن ، منو پاس میدن به اون یکی و با اینکه میتونستم قانونی سقط کنم اما اذیت میکردن من حال روحیم خوب نیست یهدطوری صخبت میکردن انگار من عمدا این شرایط رو بوجود اوردم که بخوام سقط کنم