2777
2789
عنوان

اگه پارتنرتون یدفعه حرفشو عوض کنه چه واکنشی دارین داستان اینکه

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 34 پست
چی بگم بهش

همینایی که داری میگی،بگو یه مرد یکی از صفاتش که خیلی مهمه خوش قول بودنشه و اینکه بتونی رو حرفش حساب کنی،من اصلا بحث مادیش برام مهم نیست،این برام مهمه که اگ شما ی حرفیو میزنی پاش وایسی،اگرم نمیتونی انجام بدی اصلا بیانش نکنی،که من رو حرفای شما حساب کنم،اگ گفت چی شده چرا بگو مثلا اون روز اینو گفتی این روز اینو حرفات نقض دارن ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همه پسرا گاهی برای شیرین تر شدن رابطه این حرفارو میزنن ولی خب فقط حرف میزنن عمل که نمیکنن

حرف بی عمل اونم همچین ادعا گنده ای اون لحظه که میگه تو دلم میگم وای این چقدر دوسم داره چقدر به فکرم ولی امشب آب سرد ریخت روم با حرف که روی حرف هیچکس حساب باز نکنم 

2805
خب چرا باور کردی دوس پسر برات ماشین می‌خره، که هنوز هیچ تعهد جدی نسبت به هم ندارین

تو با یکی باشی به کل خانواده اش گفته باشه تورو بعد رابطه ات جدی باشه هر بار بری آموزش رانندگی بیای ازت سوال کنه چطور بود تموم کردی خودم ماشین میخرم توام هر روز ذوق زده بشی و خودتو وقتی داری کلید ماشین رو هدیه میگیری تصور کنی یدفعه اینجوری برگرده بهت بگه بدنت از حرفش یخ نمیکنه

حرف بی عمل اونم همچین ادعا گنده ای اون لحظه که میگه تو دلم میگم وای این چقدر دوسم داره چقدر به فکرم ...

عزیزم اگر من جای شما بودم کات میکردم

گله و شکایتم نمیکردم

این آقا آدم حسابی نیست 

بازم میگم اگه جای شما بودم نمیگم توام اینکارو کن

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
بنظرم آدم اگ مشکلی داره باید بیان کنه وگرنه همه چی رو هم تلنبار میشه،هر جور خودت مایلی

میخوام دیگه کمتر باهاش حرف بزنم و باهاش خیلی کمتر بیرون برم هر وقت بپرسه چرا میگم دارم کار میکنم میخوام پس انداز کنم که بتونم ماشین بخرم وقت بیرون رفتن و تفریحم ندارم

تو با یکی باشی به کل خانواده اش گفته باشه تورو بعد رابطه ات جدی باشه هر بار بری آموزش رانندگی بیای ا ...

نه بخدا باور نمیکردم، چون مطمئن باش یک در میلیارد پسر، در دوران دوستی برا دوست دخترش ماشین می‌خره، اونم شاید دختره ملی خدمات بده بهش، من جات بودم، حتما بهش میگفتم چون نمیتونم خودمو نگه دارم، مطمئن باش در جواب بهت میگه منظورم بعد از ازدواج بود، یا بگه شوخی کردم، یا بگه پولی که قرار بود برات ماشین بخرم خانوادم شدید نیاز داشتن دادم اونا، هزار بهانه 

به منم گفت برات ماشین میخرم بعد باز گفت مگه بابات برات میخره ک من بخرم منم گفتم بابامو خودم انتخاب نکردم

بعد باهام‌بد شد رفتارش یجوری شد

الانم اصلا برام مهم نیست واقعی گفته یانه میدونی دیگ هرچیم بخواد من نمیخام

بهم خیانت کرد منی ک انقدر پاش موندم الانم از وابستگی هستم

عزیزم اگر من جای شما بودم کات میکردمگله و شکایتم نمیکردماین آقا آدم حسابی نیست بازم میگم اگه جای شما ...

بنظرت حق دارم ناراحت بشم ... من بخاطر پول ماشین باهاش نیستم ولی از آدم های کع حرف میزنن و فقططططط حرف میزنن متنفرمممم از درونم حرصی شدم 

2810