2777
2789

مثلا دقیقا چندین باز عینا گفت برات ماشین میگیرم تا گواهینامه بگیری خب هرخری باشه توی دلش خیلی رویاپردازی میکنه مگه چاقو زیر گلوش گزاشتم که بگه خودش این امیدو کرد تو دلم بعد امشب یهو برگشت گفت خوب پش انداز کن پولاتو جمع کن بتونی ماشین بخری یه لحظه انگار برام یه غریبه اومد خیلی حسی بدی بهش پیدا کردم نه بخاطر ماشین بخاطر دروغ یا شاید حرف بیخودی که قبلا زده نمیدونم می‌فهمید چی میگم یا نه .... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من از همون اولشم جدیش نمیگرفتم پسرای الان اگه بیل زنن باغچه خودشونو بیل میزنن از این گنده گوزیا زیاد دارن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
2805
تو ساده هم باور کردی😄

هرخری بود باور میکرد خیلی جدی گفت میخرم برات خودم برات ماشین می‌خرم تو گواهینامه بگیر بعد مم تو ذهنم انقدر خیال بافی کردم از اون روزا یدفعه برگرده بگه پولاتو پس انداز کن بتونی ماشین بخری انگار قلبم مچاله شد تو دلم گفتم ببین رو کیم حساب باز کرده بودم 

دیگه با شناختی که ازش داری باید بدونی حرفاش چقدر صحت دارن 

کم تر پسری پیدا میشه تو این دوره واسه دوست دخترش ماشین بخره

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
2810