2777
2789
ره گف بهش پسر میخوره ولی چون دانشگاه میرفتم و تحرکم بالابود اومده بودپایین مجبورشدم 16هفته دوباره بر ...

منم دقیقا همینا بودم ولی بچه ام دختر بود واقعا ب ویار نیس

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا همینا بودم ولی بچه ام دختر بود واقعا ب ویار نیس

راستی منم الان که 18هفتمه به خانوادم نگفتم بارداریمو فقط به خانواده شوهرم اونم یه هفته پیش ک بیمارستان بخاطر عفونت بستری بودم مجبور شدم بگم دلم نمیخاد بهشون بگم اخه با دل خودم نیاورده بودم همچین ذوق و شوق ندارم 

2805
راستی منم الان که 18هفتمه به خانوادم نگفتم بارداریمو فقط به خانواده شوهرم اونم یه هفته پیش ک بیمارست ...

عزیزم 😊انشالله ک سالم بغلش کنی نی نی رو 

منم برا دخترم تا ۵ماه نگفتم 

الانم باردارم ۱۲ هفته ام نگفتم انشالله دو ماه دیگه شب یلدا میگم 

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده

دختره

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️

دختر

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

2810