دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
پس چرا برای منو بعد سزارین فشار ندادن؟ یا شاید همون موقع که بی حس بودم پرده جلوم کشیده بودن انجام دا ...
منو بردن تو بخش اومدن فشار دادن .بعضی پرستارا تنبلی میکنن فشار نمیدن ب بیمار میگن دکتر پرسید بگو فشار دادیم بیمارم از خدا خواسته قبول میکنه دیدم میگما.اما این پرستاره قشنگ ده بار انجام داد
منو بردن تو بخش اومدن فشار دادن .بعضی پرستارا تنبلی میکنن فشار نمیدن ب بیمار میگن دکتر پرسید بگو فشا ...
نه والا پرستارم همچین چیزی نگفت دکترم نپرسید مشکلی هم نداشتم. من اتفاقا فکر میکنم دکترایی که خوب ساکشن و پاکسازی رو حین عمل انجام نمیدن بعدش میندازن گردن پرستارا که مرتب شکمو فشار بدن
میگن خونریزی نداشته باشی بده. هرچه گرمیجات هم میخوردم که مثلا خونریزی کنم نمیشد که نمیشد. به شدت همون موقع که سزارین کردم لاغرشدم. یعنی باور نشدنی بود براخودم.
من دوتا سزارین داشتم حتما ابدو انجام میدم چون اندامم واقعا خوبه حیفه اون زیر شکم خرابش کنه میخوام مث دوران مجردیم شم دنبالشم رففتم دکتر میگه حداقل باید ۹ ماه از سزارینت بگذره