2777
2789

گفتار درمانی سمیه باقری از بهترین مراکز مرکز گفتار درمانی در اراک می باشد،در درمان لکنت واقعا تخصصی کار میکند من کلا نا امید شده بودم از گفتار درمان های اراک و میخواستم برم تهران که زنگ زدم مطب ایشون و قسمشون دادم اگه جواب نمیده وقت من و نگیرن،خدا رو شکر جواب گرفتم، الانم هنوز به پاس تشکر میرم مطب 

اصلا کارش خوب نبود. ما به خاطر اینکه از بقیه کلینیک‌ها ارزون‌تر بود رفتیم، ولی هیچ پیشرفتی ندیدیم. اگه درمان بچه‌تون براتون مهمه، گول ارزونیش رو نخورید. جای دیگه رفتیم، گفتن روش‌هاش اشتباه بود و باعث شد لکنت بچه بدتر بشه. اصلا راضی نیستم ازش. با بقیه خانواده‌هایی که اونجا میومدن در ارتباطم، هیچکس راضی نبود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من خیلی راضی بودم پیش کمالی یکتا بردم فقط وقت تلف میکرد و هیچ کاری نمیکرد اما اینجا بچه ام خوب شد

خانم کمالی یکتا یکی از بهترین گفتاردرمان‌ها هستن.من دخترم چندتا صدا رو نمیتونست بگه و سنجش گفت قبل مدرسه برید گفتاردرمانی چون تو املا نوشتنش دچار مشکل میشه. جای دیگه بردم دیدم دارن طول میدن و وقت زیاد نداشتیم،رفتم پیش خانم کمالی یک ماهه گفتار بچمو درست کرد.واقعا ممنونم ازش. مطبشون میرفتم خدایی همه راضی بودن و پیشرفت کرده بود بچه هاشون .  به همه معرفیش میکنم خدا خیرش بده