2777
2789
عنوان

دعا کنید مامانم بمیرع توروخداااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 46 پست

عزیزم میتونی کار کنی؟ اگه امکانش هست برو کار کن حداقل کمتر میبینیش راحت‌تری کم کم  پولاتم پس انداز کن تا روزی بتونی ازش جدا زندگی کنی 

خدایا شکرت واسه داشتن دلی که هیچ وقت بد کسی رو نخواست🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میتونی کار کنی؟ اگه امکانش هست برو کار کن حداقل کمتر میبینیش راحت‌تری کم کم پولاتم پس انداز ک ...

عزیزم کار  خوب پیدا نمیکنم .کلا منشی و ایناس اونام ۴.۵ تومن میدن

کاربری دست دوتا خواهره😊😊

ترک هستین عزیزم؟

مامان منم دقیقا همون حرفارو میزنه آخه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
خودم ۲۲ سالمع پسرم ۶ پسرم همه ی این حرفارو میشنوه توروخدا دعا کنین بمیرع راحت بشم

یا خدا ۱۵ سالگی شوهرت دادن ینی🥲

منم مادر خوبی ندارم خیلی بد دهنه همیشه در اتاقمو ب روش قفل میکنم 

خودم ۲۲ سالمع پسرم ۶ پسرم همه ی این حرفارو میشنوه توروخدا دعا کنین بمیرع راحت بشم

تو که بچه داری بخاطر بچه ات قوی باش ، لطفن بی تفاوت باش به حرفای مادرت 

شاغلی ؟ اگه نیستی حتمن شاغل شو تو ازمونای استخدامی شرکت کن 

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن میگن کنکور مهمه کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن میگن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته اونایی که با هنر به جای رسیدن میگن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن میگن تو هنر پول نیست کسی که رابطه موفقی داره میگه همراه داشتن خوبه اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته میگه رابطه خوب نیست . هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر میده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه :) 

مادرشوهر منم خیلی با خواهرشوهرم بد حرف میزد

بعد طلاقش انقد باهاش بد رفتاری کرد که مجبور شد با یکی از شوهر قبلیش ضایع تر ازدواج کنه

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام دعا کنید اینبار بارداریم موفق باشه بچمو سالم بغل بگیرم؟"گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
2810