2777
2789

پسر من ۱۷ ماهشه بعد گاهی اوقات سرشو میکوبه به دیوار با اینکه دردش میاد ولی اینکارو میکنه. یا مثلا ۴تا انگشتشو باهم تا ته حلقش فرو میبره که باعث میشه عوق بزنه ولی بازم اینکارو میکنه. گاهی اوقات موقع شیرخواران موهاشو میکشه جوریکه کنده میشن. این رفتارها رو بعضی اوقات داره ولی نگرانم کرده. طبیعیه یا نه؟ تو بقیه رفتارهاش نرماله و باهوشه تو یادگیری سریع هست

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توخونه تنش و درگیری ندارین؟بچه رو حتتتما ببرید پیش روانشناس کودک

نه همه چی اوکیه

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
2805
طبیعه بجز مو موهاشو بکشه یعنی استر سو اظطراب داره

موقع شیر خوردن با موهاش باضی میکنه و بعضی اوقات هم موهاشو میکشه

موقع شیر خوردن دستاشو بگیر باهاش بازی کن بزن رو لپت بزن رو چشمت دالی بازی کن یا ی چیزی بده تو دستش از سرش میفته اگه عادت باشه.

برای اینکه سرشو میکوبه بی توجهی کن مثلا ندیدی یا اگه دیدی محکم میزنه سریع حواسشو به ی چیز جالب جلب کن اگه از سرش نیفتاد پیش روانشناس کودک ببر 

برا دستشم که تو دهنش میکنه وقتی خوابه یا به صورت نامحسوس یکم کلپوره رو دم کن بزن رو دستش تلخه بدش میاد دیگه نمیکنه