2777
2789
عنوان

توروخدا با بچه یتیما مهربون باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 22 پست
من جفت بچه هارو میسناختم اون پسره ک بابا داره اینقد بچه خوبیه حد نداره ولی مامان باباش دارن خودخواه ...

میدونم بچه ی خوبیه ولی اونا پدر و مادرش هستند و دارند تربیتش میکنن هی بگی این بده اینجور رفتار کن ناخودآگاه یادمیگیره 

بچه ها همه شون پاک و مهربونن بخدا بیشتر نگران اون بچه شدم که بابا داره 

چه بی انصاف هستند خدا هرگز نبخشه اینا رو والا ما پدر داشتیم باز خانواده پدری باهامون همین جور بودند ...

درسته 

پدربزرگم فوت کرده اما کلا ادم ظالمی بود خدا رحمتش کنه ولی هیچوقت از ته دلم‌نگفتم خدا بیامرز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بی انصاف هستند خدا هرگز نبخشه اینا رو والا ما پدر داشتیم باز خانواده پدری باهامون همین جور بودند ...

ماهم بعد از پدرم دلخوشی نداشتیم انا عموهام یه سرم بهمون نزدن

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
عین‌همیم عزیزم من ۲۰ ساله پدر ندارم و دقیقا ۲۰ ساله هییییچکدوم از فامیل پدری ندیدم اصلاا سراغمون‌نگر ...

خدا اون دنیا ازشون میپرسه به یتیمای برادرتون سر زدین ؟؟ بخدا بابام ب همه عالمو ادم سر میزد حتی اونا ک بابا داشتن... 

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
خدا اون دنیا ازشون میپرسه به یتیمای برادرتون سر زدین ؟؟ بخدا بابام ب همه عالمو ادم سر میزد حتی اونا ...

منم‌همینطورم‌ 

بیهیال عزیزم 

ادم تا از کسب توقع و انتطار داره زندگیش سخت میگذره 

ولی فراموش من و بگذر اهمیت نداره 

بخدا من همیشه مهربون بودم...چشمو اینکه اگ از رو ترحم باشه قشنگ نیستاما من رفیقم مامانش فوت شدهباور ک ...

شاید باورت نشه مرگ مادر بدتره خدا هیچ بچه ای بی مادر نکنه

یکی دیدم تو عروسی پسر بود ۸ یا ۹ سال داشت که من دیدمش 

باباش دوباره ازدواج کرده بود اون زن جدید هم یه بچه پسر گیرش آمده بود فکر کنم یه دوسالی فرق شون بود ولی بچه زن دومه تپل و سرحال بود خوشتیپ حسابی بهش رسیده بود

ولی بچه زن اوله که فوت شده بود لاغر و کوچیک لباس معمولی  بعد چیزایی که درمورد زندگی پسره می‌گفتند دلم میخواست برم بزنم پدره لهش کنم بچه رو ازش بردارم چطور حاضره بچش اذیت بشه 

می‌گفتند خیلی به بچه میزنه اذیتش میکنه جوری هست که مادر و برادر خود زنه هم ناراحتن و بهش چی میگن که گناه داره 

بهش میگن کسی نداره آه میکشه نکن اینکارا 

تا چند هفته حالم بد بود دلم میخواست نجاتش بدم 

بعضیا خیلی بی انصاف هستند تو با پدرش ازدواج کردی و قبول کردی که بچه داره اون بچه هست چرا ظلم میکنید 

بخدا تو عروسی گریم گرفته بود دلم میخواست بغلش کنم و اینقدر بهش محبت کنم تا حس خوشبختی کنه 

خدایا کمک کن هیچ بچه ای ناپدری و نامادری نداشته باشه و همه بچه ها پدر و مادر لایق گیرشون بیاد 

شاید باورت نشه مرگ مادر بدتره خدا هیچ بچه ای بی مادر نکنهیکی دیدم تو عروسی پسر بود ۸ یا ۹ سال داشت ک ...

آخ...بخدا خودمم خیلی ناراحت شدم😭😭

نمیدونم چی بگم نمیدونم

کاش خدا ب پدرش عقل بده کاش خدا خودش هوای اون بچه رو داشته باشه خوشبختش کنه

اه خدا لعنت کنه پدر بی شعورش رو و اون زن دوم بی شخصیت...بگو اخه خدا رم نمیبینی تو..

ماییم و موج سودآ شب تا به روز تنها خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن:) درد و دریغا که در این بازی خونین                                          بازیچه ایام دل آدمیان است ب کسی تکیه نمیکرد از زیر آوار‌ماندن دوباره هراس داشت موقعی ک دیر شد،مفتش هم‌گرونه