2777
2789
تنهایی به این نقد زیبا رسیدی عزیزم؟ اخه بیش از حد غرا بود🌹

شما لطف داری🙏

دو صفحه از تاپیک خوندم واقعا عصبی شدم!!!

هر کسی به خودش اجازه داده هر جور نظری بده

واقعا چطور به خودشون اجازه میدن؟

خیلی می خواستم طولانی تر بنویسم ولی گفتم از حوصله خواننده خارج میشه تا همونجا کافی بود ....

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

شما لطف داری🙏دو صفحه از تاپیک خوندم واقعا عصبی شدم!!!هر کسی به خودش اجازه داده هر جور نظری بدهواقعا ...

اره واقعا!! اصلا خدا رحم داده واسه همین کارا دیگه اگه بچه بد بود به هرکی یه تعدادی میداد...مردم چقدر بی منطق شدن ادم میمونه

من یلدام شب دور از خورشید..!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه ps چه صیغه ایه؟!!! اون اصلا خواسته بجایی نیست، من درمورد مدرسه،‌پول سرویس، پول‌تو جیبی، شهریه دا ...

یاد بگیرید راجع به چیزی که ازتون خواستن نظر بدید 

اصلا به من و شما این مسائل هیچ ربطی نداره 

اسم این نظرات رو نذارید دلسوزی 

اسمش جز دخالت تو زندگی مردم هیچ چیز دیگه ای نیست

چطور به خودتون اجازه میدید راجع به شخصی ترین مسائل 

دیگران نظر بدید و سوال کنید؟!

دیدگاه ها با هم متفاوت مگه همه باید زاویه دیدشون با شما یکی باشه؟

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

۴ تا بچه الان غیر انتفاعی متوسط ۵۰ ملیون هست برای چهارتاشون میشه میشه حدودا ۲۰۰ ملیون فقط شهریه مدرس ...

شغل هایی هست که تو یکی دو ماه ۲۰۰ تومن درمیاد

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
دوستان یاد بگیرید زندگی مردم جولانگاه نظرات شما نیست!!!روزی چند بار اینو با خودتون تکرار کنید تا ملک ...

حرف منم دقیقا همین بود ولی بعضیا معتقدند بچه باید مدرسه غیر انتفاعی حتما درس بخونه همه چیز از شیر مرغ تا گوشت آدمیزاد براش فراهم باشه اونوقت میگن ما برا بچمون هیچی کم نداشتیم بهترین والدین هستیم پسر منم کلاس زبان می‌ره و مدرسه دولتی درس میخونه توان اینو دارم بزارم غیر انتفاعی ولی باید بچه با علایق خودش جلو بره نه با زور والدین مگه ما همه چی برامون فراهم بوده چرا الان عقده ای نیستیم پس چون تربیت درست داریم از بچگی یاد گرفتیم هیچ وقت نمیشه همه چیزو داشت بچه ماهم باید اینو بفهمه 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
دوستان یاد بگیرید زندگی مردم جولانگاه نظرات شما نیست!!!روزی چند بار اینو با خودتون تکرار کنید تا ملک ...

پیام هایی که من با خانوما درمورد مدرسه دولتی صحبت کردم رو حتما بخون اگه نظرت عوض نشد که یعنی هیچی دیگه 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

اره واقعا!! اصلا خدا رحم داده واسه همین کارا دیگه اگه بچه بد بود به هرکی یه تعدادی میداد...مردم چقدر ...

عزیزم مشاوری که من دنبالش میکنم دکتر عزیزی هستن 

هم جلساتشون رو رفتم هم پیج اینستاشون رو دنبال میکنم 

اصلا این مدل بزرگ کردن بچه با این دیدگاهی که دوستان تو تاپیک دارن رو صریحاً رد می کنن ....

شغل هایی هست که تو یکی دو ماه ۲۰۰ تومن درمیاد

شغل هایی هست که ماهیانه یک میلیارد درآمد دارن 

ایشالله ایشالله اسی هم از اونا هست و هر روز پیشرفت کنه خودش و فرشته هاش

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

یاد بگیرید راجع به چیزی که ازتون خواستن نظر بدید اصلا به من و شما این مسائل هیچ ربطی نداره اسم این ن ...

یه لحظه در ذهنت و باز کن و تعصبی و بسته نظر نده، و بهم بگو کدوم جمله ی من غلطه؟ من ۲۰ سالمه ولی خوب میفهمم این مسائل رو، فکر کن من بچه ی همین خانم هستم که تاپیک زده، ۲۰ سال دیگه همین حرف ها از دهن یه دختر مظلوم زده میشن، حالا شما اینجا فاز روشنفکری بردارید و بگید زندگی‌شخصی، اتفاقا انسانیت حکم می‌کنه یه جاهایی مردم و از جهل بیرون بیاریم خانم محترم، و اتفاقا که به احتمال ۱۰۰۰ درصد ایشون به حرف من و شما گوش نمبده، من ترجیح میدم حرفی که میدونم درسته رو بزنم و تعصبی نظر ندم!

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شغل هایی هست که ماهیانه یک میلیارد درآمد دارن ایشالله ایشالله اسی هم از اونا هست و هر روز پیشرفت کنه ...

بله انشالله

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
حرف منم دقیقا همین بود ولی بعضیا معتقدند بچه باید مدرسه غیر انتفاعی حتما درس بخونه همه چیز از شیر مر ...

درسته موافقم 

باید بدونیم که خواسته ی بچه ها همیشه در حد 

اسباب بازی و این چیزا نیست هر چی بزرگ تر بشن خواسته هاشون هم بزرگ تر میشه 

قرار باشه همیشه بهترین ها براشون فراهم باشه و لقمه آماده بذاریم دهنشون پس چطور فرق سختی و عافیت رو باید بفهمن؟

گاهی واقعا نگران میشم همین بچه ها فردا میشن عروس دومادامون....

چرا باید انقدر لوس و ننر بار بیان که فردا تو خیابون تا یکی بهشون بگه بالا چشمت ابرو از دنیا و عالم و آدم سیر بشن!!!

عزیزم مشاوری که من دنبالش میکنم دکتر عزیزی هستن هم جلساتشون رو رفتم هم پیج اینستاشون رو دنبال میکنم ...

اره واقعا اصلا لزومی نداره بگن چهار تا بچه سخته چه روانن چه مالن اصلا حرفشون منطقی نیست که دلسوز اون بچه ها هستن درسته

من یلدام شب دور از خورشید..!
یارو مستأجره دنبال وامه اینا میگن اره بیار 😑😑😑😑😂

والا تو دیوار شهر ما یه خونه هایی هست که اجاره هر ماهش برابر قیمت یه خونه اس شاید اسی هم مستاجر همچین خونه ای😁

یه لحظه در ذهنت و باز کن و تعصبی و بسته نظر نده، و بهم بگو کدوم جمله ی من غلطه؟ من ۲۰ سالمه ولی خوب ...

اوووووو ۲۰ سالت😮‍💨کاش زود تر میگفتی!

حرفی ندارم 🙂

شما تجربیاتت خلاصه میشه تو ده سال دوم زندگیت 

هنوز خیلی راه داری تا متوجه صحبتام بشی 

لطفا دیگه ریپلای نزن از اولشم من شمارو ریپلای نزدم

موفق باشید🙂

2810