2777
2789

دوستان یاد بگیرید زندگی مردم جولانگاه نظرات شما نیست!!!

روزی چند بار اینو با خودتون تکرار کنید تا ملکه ذهنتون بشه

استاتر ازتون فقط راجع به این که چطور پسر دار بشه نظر خواست 

اکی؟؟؟

و این که تو کامنتا خوندم خیلیا گفتن همه چی واسه دخترات فراهم؟؟؟؟

مگه بچه باید همه چی براش فراهم باشه؟این چه جور تربیت کردن بچه اس؟اگه قرار باشه هر مدل اسباب بازی و لباسی بخوان براشون فراهم کنیم چی به سر تربیت بچه میاد؟؟؟

من یه پسر دارم که هر جور خرجی بخواد میتونم براش بکنم 

ولی خیییلی جاها بهش نههه میگم تا نه گفتن رو یاد بگیره 

یاد بگیره هر چیزی بخواد باید براش تلاش کنه تا بهش برسه 

الان پسر من پی اس می خواست ولی با مشاور صحبت کردم 

جز ضرر واسه بچه هیچی نداره الان باید بخرم براش؟چون دوست داره؟؟؟

اون بچه اس نمیفهمه من که میفهمم براش بده 

یا خیلیا گفتن مدرسه غیر انتفاعی سالی ۵۰ میلیون 

عزیزم از همین تریبون میگم مجبوری بفرستی غیر انتفاعی؟

بچه من تو دولتی درس میخونه هم شاگرد اول هم کلاس زبان میره 

کسی بخواد درس بخونه تو کپر هم میخونه چه برسه مدرسه دولتی 

یه جووووری نظر میدید انگار تو این جامعه زندگی نمیکنید.....

بازم میگم بعضی جاها لازم زیپ دهنتون بکشید

هی چپ و راست میگین مستاجری به تووووچه 

نه واقعا به تو چه آخه؟

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی شما میگی عوامل محیطی کاملا بی تاثیر هست؟ دوست و همنشین اصلا هیچ دخالتی تو تربیت فرزند نداره؟ من ...

بحث گول زدن نیست بحث اعتماد به افکارو ذات بچته وقتی یه مادر تو موقع درستش به بچش یاد بده که چی خوبه چی بد و سمت که کاری نره هر جا باشه سمت کار اشتباهی نمیره چون کل زندگی بچه ها تو مدارس نمیگذره بیرونم با هم سن و سال خودشون در ارتباط خواهند بود مهم ترین مسأله نوع تربیت بچه هست تا محیط 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  

اگر ای وی اف کنی معمولا دوتا میذارن برات ..‌

که اگر دوتاش بگیره میشن دوقلو پسر ...

من جنسیت بچه برام مهم نیس اصلا 

و نظرم اینه هر چی خدا میدونه 

ولی به تناسب تعداد زن و مرد هم خیلی اعتقاد دارم مرد ها بیشتر از دنیا میرن و در معرض خطر هستن نمیشه که تعداد زن ها بیشتر باشه پس برای پسر دار شدن هیچ اشکالی نداره 

با اینکه قلبم آتیش گرفت ولی تا ۹۹ درصد حق گفتی. کاش پسرمو دولتی نمی ذاشتم.

اگه هنوز محصل هست از سال بعد ببر غیر انتفاعی و امسال کلاس های بیرون رو حتما ببر

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

این چشم چه ربطی به این تاپیک داشت😃

یه خانم تو تایپک عکس چشم گفت عکس چشم مظلوم بفرستید که سگ داره اونم عکس چشم یه بازیگر بود فکر کنم اشتباه شد😂

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

دوستان یاد بگیرید زندگی مردم جولانگاه نظرات شما نیست!!!روزی چند بار اینو با خودتون تکرار کنید تا ملک ...

دقیقا. طرف با اشتیاق و .. میلد تاپیک می زنه ۴ تا مشورت البته از خودش باتجربه تر و بزرگتر بگیره ولی بد پشیمون و آزرده میشه اونم توسط یه بی تجربه کم سن و سال.

وقتی با رعایت احترام نمی تونن نظر بدن  سکوت کنن خب وگرنه اگه منطقی و حق رو با لحن توهین آمیز نگن کیه که نپذیره ؟

دوستان یاد بگیرید زندگی مردم جولانگاه نظرات شما نیست!!!روزی چند بار اینو با خودتون تکرار کنید تا ملک ...

تا حالا انقدر قشنگ‌قانع نشده بودم افرین👏👏👏👏👏👏👏👏 چقدر ادم منطقی هستی اصلا پشمام👏👏👏👏👏👏

من یلدام شب دور از خورشید..!
تا حالا انقدر قشنگ‌قانع نشده بودم افرین👏👏👏👏👏👏👏👏 چقدر ادم منطقی هستی اصلا پشمام👏👏👏👏👏👏

خواهش میکنم🥰🙏

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

سلام دوستان تا وسط تاپیک خوندم بخدا اشکم دراومد...منم مستاجرم و باردار...بخدا ما بی پول ها هم دل دار ...

ببین عزیزم بعضیا همه چیزو تو پول میبینن بزار یه چیزی بهت بگم تقریبا یه ماه پیش تو محلمون که خودش بالاشهره و همه پولدارو مرفه چند تا پسر بچه تقریبا ۱۰/۱۲ساله کنار دیوار نشسته بودن و هر کدومشون یه پاکت سیگار دستشون بود لباسای تنشون همشون مارک و گرون بودن ولی دستشون پاکت سیگار چون تو این سن همه چیز براشون فراهم شده و تنها دغدغشون خوش گذرانی باهمون پاکت سیگاره حالا فک کن چند سال دیگه چی به روز اون بچه ها میاد پس همه چی پول و رفاه نیست بهترین چیزی که برا بچت فراهم کنی تربیت درسته نه لباس مارک یا هرچیز که اصلا ضروری نیست کلی آدم تنگ دست دیدم بهترین فرزندو تحویل جامعه دادن ولی متاسفانه مادرای روشن فکر این زمونه همه چیزو برای بچه ها فراهم کردن نیازشونه وپیش خودشون افتخار میکنم که برا بچش هیچی کم نداشته خبر ندارن ندارن چی به روز اون بچه ها میارن و ایندشون تباه میشه 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
ایشون راه حل خواست دیگه به شما مربوط نیست چند تا میخواد و چی داره.جالبه ادای انسانیت دارین و معتقدین ...

میگن افغانی ها زیاد میزان و مملکت پر شده و ایرانی نیست

بعد یه ایرانی هم میخواد بچه دار بشه اینا نمیزارن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

آخه ps چه صیغه ایه؟!!! اون اصلا خواسته بجایی نیست، من درمورد مدرسه،‌پول سرویس، پول‌تو جیبی، شهریه دانشگاه، لباس در حد معقول، جهیزیه و ازدواج مناسب، و کمترین و ابتدایی ترین خرج های زندگی حرف میزنم، نه درمورد پیانو و پی اس و مدرسه ۵۰ میلیونی! واقعا خودتون نمی‌بینید هرروز وضعیت داره وحشتناک تر میشه؟ این موضوع نه تنها ربطی به تربیت بچه نداره چه بسا که حق زندگی عادی هم ازش گرفته میشه

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810