2777
2789

سلام دوستان تا وسط تاپیک خوندم بخدا اشکم دراومد...منم مستاجرم و باردار...بخدا ما بی پول ها هم دل داریم هی میگید مستاجری بچه دار شدی  البته من بچه اولم هست ولی خب خیلی واقعا ناراحت کنندس حرفتون...من با همه اینکه مستاجریم برای بچم سیمونی گرفتم انشالله نمیذارم کمبودی بکشه ولی خب خونه خریدن مگه راحته؟   انشالله خدا هیچ پدرو مادری رو شرمنده بچش نکنه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازگی ها همه ۳ تا بچه واقعا ادم میمونه من که هیچ وقت با سقط بچه موافق نیستم ولی خوب ۳ تا بچه واقعا خ ...

من فقط توی این سایت میبینم که ۳ تا بچه دارن ، دورو اطرافم همه یه دونه دارن تازه اوضاع مالیشونم اوکی هست

برای خودت زندگی کن🫠🫠

به نظرم این دیگه به ذات اون بچه بستگی داره که از چه رگ و ریشه ای باشه که دنبال این کارا نره وسرش تو ...

یعنی شما میگی عوامل محیطی کاملا بی تاثیر هست؟ 

دوست و همنشین اصلا هیچ دخالتی تو تربیت فرزند نداره؟ 

من اینطور فکر نمی‌کنم 

یه دانش آموز توی مدرسه تیزهوشان یا غیردولتی خوب که فقط جو آموزشی و تربیتی و مثبت هست قطعا با دانش آموزی توی مدارس دولتی که اطرافش دخترایی گرفتن که کل فکرشون دوست پسر و شوهر و ... هست فرق میکنه 

هرچقدر بچه درست باشه بالاخره کمترین تاثیرش درگیری ذهنش هست .

شما هم بهتره خودت رو گول نزنی الان دیگه موقع روی کوه درس خوندن نیست الان هرکز کلاساش مشاورش بهتر باشه قطعا با تلاشش بهتر نتیجه میگیره

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

شکر خدا مشکلات ما زوال عقل نیست راه حل دارهشمام بهتره به جای شعار دادن یکم منطقی فکر کنید

خب خداروشکر ک عاقل و بالغی

من شعاری نمیدم ولی خیلی زشته عنوان تایپیک یک شخص رو ب شاخه های دیگه میبرین

و تایپیکا شو زیرو رو میکنین مستاجر بودن و ... شو درمیارین.

ایشون تصمیم شو گرفته فقط کمک خاسته چیکار کنه پسر بشه.

لایک نکن خیرشو ببینی
سلام دوستان تا وسط تاپیک خوندم بخدا اشکم دراومد...منم مستاجرم و باردار...بخدا ما بی پول ها هم دل دار ...

ناراحت نشو ولی اگه مستاجری قطعا یه روزی از بچت میشنوی گکه چرا پول نداشتید بچه اوردید

Son Gunume Kadar

من موافق فرزند زیاد نیستم ب هیچعنوان...خودم الان دوتا دارم با فکر به سومی تن و بدنم میلرزه

ولی اینکه میگه مستاجرم قضاوت نکنید

چون من خودم خونه دارم ولی بخاطر شرایط کاری همسرم شهر دیگ مستاجرم و وضع مالیمونم خداروشکر عالیه.ولی خب شوهرم راضی به خرسد خونه نمیشه معتقده با پول باید پول دراورد🫠

سلام دوستان تا وسط تاپیک خوندم بخدا اشکم دراومد...منم مستاجرم و باردار...بخدا ما بی پول ها هم دل دار ...

چیزی نیست از بارداریه حساس شدی وگرنه منظور یه چیز دیگه بود 

من یلدام شب دور از خورشید..!

گلم بچه های الان انتظاراتشون زیاده.اگ توان مالیشو داری بیار.حتما روحی توانشو داری ک میگی

ولی اگ خواستی برو آی وی اف راه های ریگ ۵۰_۵۰

من خودم ۳ماه رژیم سخت گرفتم بچه اولم بود دلم پسر میخواست خداروشکر شد ولی شما ک چهارمیه برو آی وی اف

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
عزیزم‌ شما یه درصد از قبولی های کنکور بگیر حدود ۷۰ درصد تیزهوشان و نمونه دولتی هستن ۲۷ ۲۸ درصد هم غی ...

بشدت تایید میکنم

خودم توی مدزسه دولتی بودم

بجز جو مدرسه و دختراش مشکل اساسی دیگش امکانات داغونش بود، مخصوصا اگه جزو مناطق محروم باشی

یعنی باید پول داشته باشی تا بچت تو یه مدرسه خوب درس بخونه(اگه شهری که توش زندگی میکنی مدرسه خوب داشته باشه💔) 

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش
عزیزم‌ شما یه درصد از قبولی های کنکور بگیر حدود ۷۰ درصد تیزهوشان و نمونه دولتی هستن ۲۷ ۲۸ درصد هم غی ...

درستع.اون قبلا بود که هر بچه ای درسخون تر و با جنم تر بود از مناطق محروم رتبه می شد. الان چون اولویت خانواده شده آینده تحصیلی بچه ها، پول بیشتر،امکانات بیشتر و شانس موفقیت بیشتر میشه. چون همه اعم از پولدار و تاپ و فقیر و ضعیف از نظر درسی با هم رقابت روی یه صندلی و دانشگاه دارن.

پس درسخون بودن شرط لازم هست ولی کافی و اصلی نه.

به امید روزی که امکانلت آموزشی راهش از پول و پولداری جدا بشه و همه تو جَو یکسانی رقابت کنن

والا چی بگم حداقل یه تلاشی کرده باشیم

من دو تا دارم 

خدا رو شکر 

زندگیم اوکی هست 

ولی بعضی وقتا میگم کاش کلا بچه دار نمی‌شدم 

خیلی مسئولیت داره بچه

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
2810