2777
2789
رفتارت خیلی زشته

اینطوری فکر کن 

من با آدمایی که فقط بلدن بیارن به فکر آینده شون نباشن همین طوری هستم 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به کرم خدا قدرت تفکر داریم ما چشمونو نمی‌بندیم دهنمونو باز کنیم به اینده اون بچه های بی گناهم فکر ...

شما ب فکر مشکلات زندگی خودتون باشید ن اینده بچه های مردم و دایه مهربان‌تر از مادر نشید.

لایک نکن خیرشو ببینی
دل استارتر الان بشکنه بهتر از اینه پس فردا بچه هاش به روش بیارن یکی باید اینو به خودش بیاره دیگه

دقیقا 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
یک دور پیام من و بخون،‌فک کن بچه همین خانم ۲۰ ساله شده و داره همین حرفا رو به مادرش میزنه! خیلیا این ...

میدونی خیلی جالبه وقتی حرف از حجاب میشه میگیم ب خود طرف مربوطه،وقتی حرف از دوست دختر پسری میشه میگیم ب خودشون مربوطه،وقتی در مورد زندگی و عادات شخصی فردی حرف میزنیم میگیم ب خودش مربوطه ب ماچه در حالی ک هممون تو یه جامعه زندگی میکنیم و همه غیر مستقیم تحت تاثیر دیگری هستیم و این چرخه رو زندگی بقیه هم تاثیرشو داره.

حالا چرا سر این موضوع نباید بگیم زندگی شخصی خودشونه و ب خودشون مربوطه؟؟

اگه سه تاپسر داشت و چهارمی دختر میخواست همه موافق بودن ولی چون پسر میخواد همه مخالفن عزیزم رژیم غذای ...

اخه میدونی اوناییکه ۳ تا پسر دارن هیچ وقت به فکر این نیستن که واسه چهارمی اقدام کنن که بلکه دختر بشه همیشه عکسش بوده علت گارد گرفتن مردمم فکر کنم همین باشه

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

چرا فکر می کنید باید همه چیز برای بچه ها باید فراهم باشه؟ کاش یه کم کتابای تربیتی نویسنده های خودمون ...

همه چیز یعنی لباس نو و تمیز نه لباس دست دوم

یعنی وسایل مدرسه نو و کامل

مخصوصا برا دخترا، چون دخترا بیشتر به لوازم التحریرشون اهمیت میدن و تو مدرسه های دخترونه چشم و هم چشمی زیاده و یجورایی برا بچه ها انگیزه ای میشه برای درس خوندن

توی این اوضاع اقتصادی الانمونم واقعا سخته برای چند تا بچه کیف و کفش و لباس نو بخری

بخصوص توی سن رشد

درسته بچه هرچیزی رو نباید در اختیارش قرار بدن تا بی مسئولیت به بار بیاد، اما نباید جوری هم باشه که آرزوهاش بجای رسیدن به جایی بهتر یه جفت کفش نو باشه

البته بنده به استارتر کاری ندارم و اینو در جواب کامنت شما گذاشتم با احترام

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش
دل استارتر الان بشکنه بهتر از اینه پس فردا بچه هاش به روش بیارن یکی باید اینو به خودش بیاره دیگه

واقعااا راست میگیا تو این گرونی و اوضای بد 

پولدارا توش موندن خرج سه تا دختر خیلی بالاس 

نمیدونم اسی چ فکری پیش خودش میکنه 

شما ب فکر مشکلات زندگی خودتون باشید ن اینده بچه های مردم و دایه مهربان‌تر از مادر نشید.

شکر خدا مشکلات ما زوال عقل نیست راه حل داره

شمام بهتره به جای شعار دادن یکم منطقی فکر کنید

من یلدام شب دور از خورشید..!
عزیزم‌ شما یه درصد از قبولی های کنکور بگیر حدود ۷۰ درصد تیزهوشان و نمونه دولتی هستن ۲۷ ۲۸ درصد هم غی ...

به نظرم این دیگه به ذات اون بچه بستگی داره که از چه رگ و ریشه ای باشه که دنبال این کارا نره وسرش تو درس و مشقش باشه 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
درک ندارن فقط شعارشون اینه که خدا روزی میده درآمد شوهر من ماهی از ۱۰۰ تومن هم رد میشه گاهی ولی همین ...

میفهمم چی میگید کاملا، ما هم ۲ تا بچه ایم تنها خرجمون اینه که میریم دانشگاه ازاد، ولی همین انقدری خرج بر می داره که دیگه نمیتونم لباس کافی هم بخرم، با اینکه پدر مادرم به شدت حمایتگر هستن ولی با همین ۲ تا چشم داریم میبینیم که وضعیت اقتصادی روز به روز داره بدتر میشه، خدا به داد اون بچه برسه

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه فک میکنی به حرف منو تو گوش میده 

هر حرفی هم آدم میخواد بزنه با احترام میگه 

چه فایده 

تو همین سایت طرف تک فرزنده، دریده و پاچه گیره 

آدم باید شعور داشته باشه یه مقدار

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 
واقعااا راست میگیا تو این گرونی و اوضای بد پولدارا توش موندن خرج سه تا دختر خیلی بالاس نمیدونم اسی چ ...

استارتر حامیاش اصلا فکرم میکنن؟ بابا پس فردا دختره یه بیرون رفتن عادی یه دست لباس درست حسابی میمونه تو دلش خب مادری خودت فکر کن!

من یلدام شب دور از خورشید..!
به نظرم این دیگه به ذات اون بچه بستگی داره که از چه رگ و ریشه ای باشه که دنبال این کارا نره وسرش تو ...

ذات مهمه

اما محیط تاثیرش خیلی بیشتر از ذاته

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش
2810